Gevelplaten eenvoudig op maat zagen

Praktische verwerking Massief NT.

Publicatiedatum: 10-05-2021

Gebouwen renoveren en compleet nieuw bouwen is maatwerk. Geen pand is exact hetzelfde en geen gevel is gelijk. Vandaar dat het belangrijk is dat de formaten van de bouwmaterialen gemakkelijk en efficiënt aan te passen zijn. Massief NT komt daarom voor gevels al standaard in vier verschillende afmetingen.

Massief NT staat voor duurzame, kleurvaste en slijtvaste kunststof gevelbekleding. Met Massief NT zijn op de bouw alle mogelijke sferen en uitstralingen te creëren. Daarnaast zijn de panelen ook nog eens heel fijn te verwerken. Omdat de panelen standaard al in verschillende formaten geleverd kunnen worden, sluiten ze beter aan op de vraag. Beter passend bij het ontwerp betekent automatisch ook minder en efficiënter zagen.

Keuze uit vier standaard afmetingen

Massief NT is verkrijgbaar in vier standaard afmetingen:
- 2800 x 1300 mm,
- 4100 x 1300 mm,
- 2800 x 1854 mm,
- 4100 x 1854 mm.

Door deze mogelijkheden hoeft er bij de verwerking op de bouw nauwelijks materiaal verloren te gaan.

Juiste gebruik (zaag)gereedschap

Massief NT is goed te verwerken op de bouw en door de samenstelling van het materiaal verslijt het gebruikte (zaag)gereedschap minder snel. De technische adviseurs van Plastica geven graag bewerkingsadviezen op maat om op de bouw zo efficiënt mogelijk om te gaan met de panelen Massief NT. Zo kunnen ze exact aangeven hoe de platen het beste op maat gezaagd kunnen worden met cirkelzagen en hoe voor afzonderlijke zaagsneden fijngetande handzagen gebruikt kunnen worden.

Bevestigingsklaar aangeleverd

Plastica kan de panelen Massief NT ook helemaal bevestigingsklaar, voorzien van nummering en op volgorde op pallets aanleveren. Dit zorgt voor nog meer gemak, snelheid op de bouw en meteen perfect passende onderdelen. Plastica heeft hier een eigen gespecialiseerde zagerij / bewerkingsafdeling voor. Flexx is gespecialiseerd in dit gevelmateriaal én heeft alle geavanceerde apparatuur in huis om de klus te klaren.

 

VRAAG DIRECT EEN MONSTER AAN


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws