Optimaal materiaalgebruik door standaard dubbelzijdige decors

Efficiënte inzet van Massief NT kunststof gevelbekleding.

Publicatiedatum: 10-05-2021

Met Massief NT kunststof gevelbekleding krijgt elk gebouw een eigen, unieke uitstraling. De panelen bieden een ongekend ruim assortiment aan kleuren en dessins. Bovendien zijn die panelen ook nog eens dubbelzijdig te verwerken. Dit zorgt ervoor dat Massief NT niet alleen een esthetische keuze is, maar ook een ontzettend efficiënte.

 

Beide kanten zijn kleurecht en slijtvast

Massief NT is de meest kleurrijke kunststof gevelbekleding. Het is beschikbaar van het zachte Ivoor tot het knallende Maanrood en van het industriële Betongrijs tot warme houtuitstralingen zoals Natuur Eiken. Deze sfeerbepalende decors zitten standaard aan beide kanten van een paneel. Dit zorgt ervoor dat aannemers en verwerkers elk paneel ‘gewoon’ aan twee kanten kunnen gebruiken. Er is geen achterkant; beide kanten zijn kleurecht en slijtvast. Dit maakt het bevestigen van het materiaal heel flexibel en dat komt ten goede van de snelheid. Met dubbelzijdige decors is dus tijd te besparen, maar ook geld…
 

Enorm veel vrijheid in uitvoering

Het dubbelzijdige decor zorgt voor enorm veel vrijheid in ontwerp én in uitvoering. Het verwerkingsrendement is optimaal. Er is minder snijverlies bij speciale en asymmetrische vormen. Zo zijn bijvoorbeeld bij het maken van een dakkapel minder platen nodig. Dit efficiënte gebruik van een paneel zorgt uiteraard ook meteen voor een financieel voordeel.
 

Advies op maat bij de verwerking

De acryl toplaag kent een hoge krasvastheid. Mocht er bij het zagen of frezen tóch een beschadiging op komen… dan is de andere zijde nog altijd inzetbaar. Ook dit draagt bij aan een optimaal gebruik van het materiaal. Plastica adviseert aannemers en verwerkers overigens graag als het gaat om het optimaal uitvoeren van een ontwerp en beschikt daarnaast over een eigen bewerkingsafdeling ’Flexx’. Zagen, boren, frezen; wij hebben alles in huis om vorm te geven aan ideeën. Iedere opdracht is een project, groot én klein. Standaardoplossingen, maar ook innovatieve ideeën. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

VRAAG DIRECT EEN MONSTER AAN


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws