Corona maatregelen binnen Plastica

Er zijn door de overheid en het RIVM maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Deze maatregelen hebben ook betrekking op de bouwsector en daarmee op uw en onze werkomgeving.

Het Corona virus heeft gevolgen voor alle betrokken partijen, voor u als onze relatie, maar ook voor de productie van de diverse producten uit het Plastica productengamma. Hierdoor is het mogelijk dat overeengekomen afspraken niet met zekerheid kunnen worden nagekomen in verband met bijvoorbeeld productie/ leveringsproblemen van materialen, de inzet van werknemers, het niet langer bereikbaar zijn van adressen of bouwplaatsen door overheidsmaatregelen.

Opvolgen richtlijnen RIVM

Wij doen er uiteraard alles aan om u van dienst te blijven zoals u van ons gewend bent, maar ook wij hebben maatregelen moeten nemen. Hierbij volgen wij de instructies van het RIVM op. De gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten staat voorop.

Leveren en afhalen goederen

Chauffeurs zijn bij het uitleveren van goederen geïnstrueerd gepaste afstand te houden en hygiënerichtlijnen te volgen. Afhalers bij ons magazijn kunnen zich telefonisch melden en mogen het magazijn niet betreden. Betaling vindt uitsluitend plaats per PIN en niet contant. Orders kunnen uitsluitend telefonisch doorgegeven worden via de verkoop binnendienst.

Inspiratum

Het Plastica Inspiratum is uitsluitend op afspraak geopend. Er is hier voldoende ruimte om afstand te kunnen houden.

Levertijden

In het belang van u en de bouwsector houden wij levertijden van producenten nauwlettend in de gaten, hierbij opmerkend dat wij niet uit kunnen sluiten dat er overschrijdingen van levertijden kunnen plaatsvinden. Ook transport over de weg, per trein of schip maken hier deel van uit. Wij doen er alles aan u hiervan op de hoogte te houden. Houd ook contact met uw contactpersoon binnen Plastica. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u weten wie uw contactpersoon is binnen Plastica? Klik dan hier en neem direct contact op!

Wij vertrouwen u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en vragen begrip voor de ontstane situatie. Deze crisis is groot en treft ons allemaal. We zullen het met elkaar en voor elkaar moeten doen. Samen sterk!

Met vriendelijke groet,
De Plastica Groep