Corona maatregelen binnen Plastica

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen zijn er door het RIVM maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Deze maatregelen hebben ook betrekking op de bouwsector en daarmee op uw en onze werkomgeving. Nog onduidelijk is of de huidige maatregelen volstaan of dat aanvullende maatregelen nodig zijn. Ook kan het Corona virus gevolgen hebben voor alle betrokken partijen, voor u als onze relatie, maar ook voor de productie van de diverse producten uit het Plastica productengamma. Hierdoor is het mogelijk dat overeengekomen afspraken niet met zekerheid kunnen worden nagekomen in verband met bijvoorbeeld productie/ leveringsproblemen van materialen, de inzet van werknemers, het niet langer bereikbaar zijn van adressen of bouwplaatsen door overheidsmaatregelen.

Beperkte bereikbaarheid

In verband met de corona problematiek en het gedeeltelijk thuis werken hebben wij besloten om in de gehele maand april en mei op vrijdagmiddag ons kantoor te sluiten. Wij zijn dan telefonisch niet bereikbaar en niet geopend voor bezoek. Ook afhalen bij ons magazijn is op vrijdagmiddag niet mogelijk. U kunt ons uiteraard wel mailen en op maandagochtend staan wij u graag weer telefonisch te woord.

Opvolgen richtlijnen RIVM

Wij doen er uiteraard alles aan om u van dienst te blijven zoals u van ons gewend bent, maar ook wij hebben maatregelen moeten nemen in deze onzekere tijd. Zo volgen wij de instructies van het RIVM op en is ons verkoopteam deels vanuit thuis aan het werk. De gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten staat voorop.

Leveren en afhalen goederen

Vooralsnog blijven wij goederen uitleveren en hebben de chauffeurs geïnstrueerd gepaste afstand te houden en hygiënerichtlijnen te volgen. De afhaalbalie blijft vooralsnog geopend met uitzondering van vrijdagmiddag. Ook hier vragen wij u de instructies van het RIVM te respecteren voor uw en onze gezondheid en veiligheid.

Inspiratum Plastica

Het Plastica Inspiratum is tot nader bericht gesloten voor bezoek, zowel in het belang van u en onze medewerkers.

Levertijden

In het belang van u en de bouwsector houden wij levertijden van producenten nauwlettend in de gaten, hierbij opmerkend dat wij niet uit kunnen sluiten dat er overschrijdingen van levertijden kunnen plaatsvinden. Ook transport over de weg, per trein of schip maken hier deel van uit. Wij doen er alles aan u hiervan op de hoogte te houden. Houd ook contact met uw contactpersoon binnen Plastica. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u weten wie uw contactpersoon is binnen Plastica? Klik dan hier en neem direct contact op!

Wij vertrouwen u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en vragen begrip voor de ontstane situatie. Deze crisis is groot en treft ons allemaal. We zullen het met elkaar en voor elkaar moeten doen. Samen sterk!

Met vriendelijke groet,
De Plastica Groep