Kunststof gevelbekleding prijzen

Kunststof gevelbekleding prijzen kunnen erg variëren. We hopen je hieronder inzicht te geven in de prijsverschillen. Kunststof gevelbekleding kan goedkoop worden aangeboden maar bedenk daarbij altijd dat je gevelbekleding aanschaft voor de lange termijn.

Kunststof gevelbekleding goedkoop? … Kies voor kwaliteit en zekerheid en een duurzame gevel…

Goedkope kunststof gevelbekleding is hoogstwaarschijnlijk duurkoop op de lange termijn. Met Massief NT kunststof gevelbekleding kies je voor kwaliteit en voor zekerheid. Sinds 1978 levert Plastica al plaatmateriaal voor interieur en exterieur, een betrouwbare partner dus.

Wanneer je kiest voor Massief NT van Plastica dan ben je er zeker van dat jouw kunststof gevel voldoet aan de hoogste normen en jaren mee gaat.

Verkrijgbaar in 4 standaard formaten
Je kunt spelen met de formaten en efficiënte zaagschema’s bewerkstelligen. Minder afval/restmateriaal dus.

Altijd dubbelzijdig te gebruiken
Mocht er een plaat toch onverhoopt beschadigen dan is de andere zijde altijd nog inzetbaar. Bovendien heb je door de twee kanten op kleur bij bv. een dakkapel minder platen nodig.

Massief NT kunststof gevelbekleding bestaat voor ongeveer 65% van het gewicht uit natuurlijke vezelstroken en wordt voornamelijk uit hout gemaakt. Dit hout is tijdens de productie van timmerhout in houtzagerijen een bijproduct. De grondstoffen zijn afkomstig van leveranciers die volgens de FSC respectievelijk PEFC norm gecertificeerd zijn. Deze normen garanderen dat het hout wordt gewonnen volgens internationaal van toepassing zijnde regels voor duurzame bosbouw.

Standaard uitgevoerd in Euroklasse B

De kunststof gevelplaat Massief NT voldoet aan Euroklasse B, S2 D0-classificatie volgens de Eurobrandklasse NEN-EN 13501-1. De gevelplaat is dus erg moeilijk brandbaar en daardoor erg veilig.

Komo keurmerk

Massief NT is voorzien van een KOMO attest-met-productcertificaat, het bewijs dat de gevelbekleding voldoet aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit.

 

Meer weten over kunststof gevelbekleding prijzen en de voordelen van Plastica Massief NT?

Ben je op zoek naar kunststof gevelbekleding prijzen? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers of vraag hier direct een offerte aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven