Kunststof gevelbekleding prijzen

Kunststof gevelbekleding prijzen kunnen erg variëren. We hopen u hieronder inzicht te geven in de prijsverschillen. Kunststof gevelbekleding kan goedkoop worden aangeboden maar bedenk daarbij altijd dat u gevelbekleding aanschaft voor de lange termijn.

Kunststof gevelbekleding goedkoop? … Kies voor kwaliteit en zekerheid en een duurzame gevel…

Goedkope kunststof gevelbekleding is hoogstwaarschijnlijk duurkoop op de lange termijn. Met Massief NT kunststof gevelbekleding kiest u voor kwaliteit en voor zekerheid. Sinds 1978 levert Plastica al plaatmateriaal voor interieur en exterieur, een betrouwbare partner dus.

Wanneer u kiest voor Massief NT van Plastica dan bent u er zeker van dat uw kunststof gevel voldoet aan de hoogste normen en jaren mee gaat.

Gevelbekleding kunststof; prijzen kunnen erg wisselen, vergelijk de specifieke kenmerken!
Kunststof gevelbekleding kan goedkoop zijn, maar let goed op de specifieke kenmerken. Goedkope kunststof gevelbekleding beschikt vaak niet of in mindere mate over de volgende eigenschappen die Massief NT u wel kan bieden;

  • 10 jaar garantie, ook op de kleur
  • Verkrijgbaar in 4 standaard formaten
  • Voorzien van een sterke acrylaat toplaag
  • Altijd dubbelzijdig te gebruiken
  • Standaard pefc gecertificeerd
  • Standaard uitgevoerd in Euroklasse B
  • Komo keurmerk
  • CE markering

10 jaar garantie, ook op de kleur
Massief NT is getest volgens ISO 105-A02. Het terugloop van het decor wordt aangegeven met een schaal van 1 tot 5, waarbij 5 de hoogst haalbare score is. De norm vanuit de test is een minimum van 3. Massief NT zit tussen de 4 en 5. Rood blijft dus rood en verloopt niet naar roze… Massief NT kleuren blijven echt mooi!

Verkrijgbaar in 4 standaard formaten
U kunt spelen met de formaten en efficiënte zaagschema’s bewerkstelligen. Minder afval/restmateriaal dus.

Voorzien van een sterke acrylaat toplaag
Massief NT panelen zijn duraplaste hoge druk laminaten (HPL) volgens EN 438-6, type EDF, en bieden een uiterst effectieve bescherming tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Deze bescherming is te danken aan dubbel geharde acrylpolyurethaan-harsen. De productie daarvan vindt plaats bij hoge druk en temperatuur in laminaatpersen. De decoren zitten dus onder en in het acrylaat waardoor lichte beschadigingen nauwelijks zichtbaar zijn en makkelijk zijn weg te poetsen. Dit in tegenstelling tot goedkope kunststof gevelbekleding met alleen een gekleurde toplaag.

Altijd dubbelzijdig te gebruiken
Mocht er een plaat toch onverhoopt beschadigen dan is de andere zijde altijd nog inzetbaar. Bovendien heeft u door de twee kanten op kleur bij bv. Een dakkapel minder platen nodig.

Standaard pefc gecertificeerd
Massief NT kunststof gevelbekleding bestaat voor ongeveer 65% van het gewicht uit natuurlijke vezelstroken en wordt voornamelijk uit hout gemaakt. Dit hout is tijdens de productie van timmerhout in houtzagerijen een bijproduct. De grondstoffen zijn afkomstig van leveranciers die volgens de FSC respectievelijk PEFC norm gecertificeerd zijn. Deze normen garanderen dat het hout wordt gewonnen volgens internationaal van toepassing zijnde regels voor duurzame bosbouw.

Standaard uitgevoerd in Euroklasse B
De kunststof gevelplaat Massief NT voldoet aan Euroklasse B, S2 D0-classificatie volgens de Eurobrandklasse NEN-EN 13501-1. De gevelplaat is dus erg moeilijk brandbaar en daardoor erg veilig.

Komo keurmerk
Massief NT is voorzien van een KOMO attest-met-productcertificaat, het bewijs dat de gevelbekleding voldoet aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit.

CE-markering
Massief NT draagt een CE-markering. Dit is het teken dat Massief NT gevelbekleding voldoet aan de essentiële vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Hopelijk hebben bovenstaande punten een goed beeld gegeven van de afwegingen die gemaakt dienen te worden voor uw gevelbekleding van kunststof; prijzen zijn vaak een goede richtlijn voor de kwaliteit en/of aanwezigheid van bovengenoemde eigenschappen.

Meer weten over kunststof gevelbekleding prijzen en de voordelen van Plastica Massief NT?
 

Bent u op zoek naar kunststof gevelbekleding prijzen? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers. Ze denken graag met u mee.


Vraag direct een monster aan.

Gerelateerd nieuws