Kunststof plaatmateriaal

Kunststof plaatmateriaal, een solide keuze voor de toekomst
 

De keuze in kunststof plaatmateriaal is enorm. Massief NT is een plaatmateriaal voor buiten dat jaar in jaar uit mooi blijft. Wij bieden 10 jaar garantie op Massief NT. Deze garantie bieden wij ook op de kleur. Ontdek deze solide vorm van gevelbekleding welke ook nog eens beschikt over diverse unieke eigenschappen ten opzichte van andere aanbieders.

Belangrijke certificeringen voor kunststof plaatmateriaal voor buiten

Maakt u de keuze voor Massief NT van Plastica dan bent u verzekerd van plaatmateriaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en jaren mee gaat.

Massief NT kunststof gevelbekleding is standaard PEFC gecertificeerd.

Massief NT is moeilijk brandbaar en daardoor erg veilig. Standaard is Massief NT dan ook uitgevoerd in Euroklasse B.

Massief NT is voorzien van een KOMO attest –met productcertificaat. Dis is het bewijs de het plaatmateriaal voldoet aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw.

Ook draagt Massief NT een CE-markering. Het teken dat Massief NT voldoet aan de vereisten op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

Kunststof plaatmateriaal voor buiten, met Massief NT kiest u voor de beste kwaliteit

Kunststof plaatmateriaal voor buiten heeft veel te verduren en moet mooi blijven ongeacht blootstelling aan de diverse weersomstandigheden. Massief NT is getest volgens ISO 105-A02. Massief NT blijft dus gegarandeerd mooi. Wit blijft wit en verkleurt niet naar grijs en wanneer u kiest voor kunststof plaatmateriaal in een rode kleur dan hoeft u niet bang te zijn dat deze na 5 jaar roze is.

Standaard 4 afmetingen kunststof plaatmateriaal voor buiten

Doordat Massief NT leverbaar is in 4 standaard afmetingen gaat er weinig materiaal verloren bij de verwerking.

Makkelijke montage van kunststof plaatmateriaal met onze bevestigingsmiddelen

Massief NT is makkelijk te monteren. De uitgekiende bevestigingssystemen staan garant voor een veilig en duurzaam resultaat. We geven zelfs projectgarantie als u met onze montagemiddelen werkt en het ons laat opstarten. ( vraag naar de voorwaarden.)

Lijmen:  Het lijmen van Massief NT, plaatmateriaal voor buiten met Plastiflex-NT is eenvoudig maar dient wel zorgvuldig te gebeuren. Het resultaat is een fraaie onzichtbare bevestiging van het kunststof plaatmateriaal.

Blindklinknagels: Blindklinknagels hebben het voordeel dat er snel verbindingen kunnen worden gemaakt en dus arbeidsbesparend werken.

Schroeven: Hoogwaardige torxschroeven met gekleurde kop, speciaal voor de bevestiging van Massief NT. De schroeven worden in dezelfde kleur geleverd als het plaatmateriaal. Door de bijzonder platte kop zijn de schroeven na bevestiging van de platen nauwelijks zichtbaar. De schroeven hebben een spaanplaat-schroefdraad, waardoor ze uitstekend te verwerken en te centreren zijn.

Meer informatie over kunststof plaatmateriaal voor buiten of de bevestiging?

Voor meer informatie over onze bevestigingssystemen verwijzen wij u graag naar onze technische documentatie. Deze is te vinden op onze servicepagina. Hier kunt u ook de montage instructievideo’s bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.


Vraag direct een monster aan.

Gerelateerd nieuws