Meewerkend Voorman Zagerij (fulltime)

Flexx, onderdeel van Plastica Plaat BV, zoekt een ervaren meewerkend voorman die leiding neemt over onze zagerij. Heb je ervaring met het aansturen van medewerkers en wil je graag tijdens kantoortijden verantwoordelijk zijn voor je eigen “winkel”? Dan zoeken wij jou! 

Al sinds 1978 levert Plastica de mooiste merken, de beste materialen en de hoogste kwaliteit plaatmateriaal voor in- en exterieur. Binnen onze organisatie werken momenteel 38 mensen aan het succes van Plastica. In onze platte organisatie werken wij met een informele structuur waarbij ruimte is voor initiatief.

Als meewerkend voorman heb je de leiding in onze zagerij en ben jij eindverantwoordelijk voor alles wat er gebeurt in jouw “winkel”. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden efficiënt, netjes en binnen gestelde tijd worden uitgevoerd, maar ook dat de zagerij er elke dag schoon en representatief uitziet. Jij hebt als geen ander verstand van de werking van onze machines en weet precies wat er voor nodig is om de dagelijkse gang van zaken in de zagerij goed te laten verlopen.  Met jouw technisch inzicht zorg je dat er slagen gemaakt worden op het gebied van efficiency. Daarnaast behoud je overzicht op de planning, op de prioritering van het werk en coach je de medewerkers binnen de zagerij.

Je taken bestaan verder uit:

 • Het optimaliseren en voorbereiden van zaag-, frees-, boor- en maatwerkopdrachten;
 • Contact onderhouden met (potentiële) klanten en collega’s;
 • Het assisteren en begeleiden van diverse bewerkingen van hout zoals zagen, boren en frezen;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor alle apparatuur en machines. Je zorgt ervoor dat deze volgens de veiligheidsvoorschriften gebruikt worden;
 • Alle voorkomende werkzaamheden.
   

Profiel
Voor deze rol zijn we op zoek naar een kandidaat met kennis van zaken en een natuurlijk overwicht. Jij neemt de leiding in de zagerij en weet je team te enthousiasmeren.

Verder voldoe je aan het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding met technische en commerciële aspecten daarin;
 • Ervaring en affiniteit met (interieur)bouw en/of houtbewerking;
 • Kennis van en affiniteit met machines binnen de zagerij en de automatisering hiervan;
 • Ervaring en kennis in het maken van calculaties in o.a. Excel;
 • Minimaal 5 jaar ervaring  in een leidinggevende functie;
 • Technisch inzicht;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km van Waalwijk.


Werken bij Plastica…
…betekent werken in een ambitieuze organisatie met de toekomstplannen gericht op groei. We bieden je een prettige werkomgeving met goede vooruitzichten voor persoonlijke groei binnen onze organisatie. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring.

Reageren?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Spek, personeelszaken, via telefoonnummer 0416-67 24 15. Je sollicitatie mag je versturen naar personeelszaken@plastica.nl

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Primatch ondersteunt Plastica bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.