Maatschappelijk en sociale betrokkenheid

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijke en sociale betrokkenheid. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar wij streven ook naar participatie binnen de branche waarin wij opereren en naar sociaal maatschappelijke issues die in onze omgeving spelen.

Een sprekend voorbeeld is de actieve betrokkenheid van Plastica bij "Stichting Waalwijk CO2 vrij". Zij stimuleert energiebesparing en productie van duurzame energie voor Waalwijkse bedrijven. CO2 Waalwijk is een onafhankelijke stichting en heeft geen commercieel belang.
www.waalwijkco2vrij.nl

Sponsoring en donaties

Plastica is partner van diverse maatschappelijke initiatieven en goede doelen.  Met het sponsoren van uiteenlopende projecten geven wij uiting aan de betrokkenheid bij maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven in de regio.

Graag stellen wij een paar projecten aan u voor:

  • Stichting ES: chathulpgesprekken voor mensen met emotionele problemen zodat zij zich niet geïsoleerd of alleen hoeven te voelen.
    ​www.stichtinges.nl

  • Stichting vrienden van de Koepels: een stichting voor de restauratie van het kerkgebouw en de klokkentoren van Sint Jan de Doper in Waalwijk.
    www.vriendensintjanwaalwijk.nl

  • RKC Waalwijk: neemt deel aan de Jupiler League. Oprichter van Plastica, Jan Snoeren, was in de jaren 90 voorzitter van RKC.
    www.rkcwaalwijk.nl