Natuursteen gevelbekleding van Plastica

Door gebruik te maken van natuursteen gevelbekleding oogt uw pand luxueus. Nadeel is vaak het gewicht. Colorstone Naturals van Plastica heeft de natuurlijke schoonheid van de lei- of natuursteen en is door de samenstelling toch licht van gewicht. De gevelbekleding is in verschillende kleuren en texturen te verkrijgen, waardoor er altijd een variant is die bij uw gebouw past.

Natuursteen gevelbekleding, maar dan anders

Dat natuursteen een mooie en natuurlijke uitstraling heeft staat vast. Natuursteen gevelbekleding kent echter ook nadelen. Colorstone Naturals heeft de esthetische aantrekkingskracht van natuursteen met een aantal zeer aantrekkelijke eigenschappen. De gevelpanelen worden samengesteld uit afvalschaafsel van gemalen natuursteen en hars. Als wapening wordt er glasvezel aan toegevoegd. De gevelpanelen zijn homogeen, zeer sterk, door en door gekleurd en delamineren onder geen enkele omstandigheid.

De voordelen van Colorstone Naturals met natuursteen uitstraling

De Colorstone Naturals gevelpanelen van Plastica hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele natuursteen of leisteen gevelbekleding.

  • Licht van gewicht en dus gemakkelijk te plaatsen
  • Groot van formaat voor een prachtige uitstraling
  • Slag- en stootvast en bestand tegen iedere weersituatie
  • Eenvoudig te monteren
  • Resistent tegen klimaatextremen en atmosferische vervuiling
  • Mogelijkheid van prefab hoekelementen
     

Meer informatie over natuursteen of leisteen gevelbekleding

Wilt u meer weten over gevelbekleding met een natuursteen of leisteen uitstraling? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw object te bespreken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Vraag direct een monster aan.