Cape Cod: 4 nieuwe types Channel Siding

Geef ritme aan de gevel met de unieke Channel Siding profielen van Cape Cod. Cape Cod is uitgebreid met vier unieke types Channel Siding. Hiervan zijn drie types willekeurig uit te wisselen met de overige Channel Sidings die de Cape Cod collectie rijk is. Kiest u voor een speels effect op de gevel of toch liever voor een strakke of authentieke look? De keuze is aan u.

Channel Siding
Binnen de Cape Cod collectie is de Channel Siding een veel toegepast model waarmee al vele projecten zijn gerealiseerd. Met de komst van de nieuwe types heeft Cape Cod nu 5 verschillende soorten Channel Sidings, welke ook nog eens met elkaar te combineren zijn; breed, smal, maar ook diktes 18 mm en 32 mm. Er zijn volop creatieve mogelijkheden om een unieke wand samen te stellen, waarbij door het gebruik van verschillende diktes en breedtes een mooi en levendig 3D effect op de gevel wordt gecreëerd.

Canadian Channel
Een van de oudste types in houten gevelbekleding is het Board and Batten. De nieuwe Canadian Channel onderscheid zich van de andere Channel Sidings en is een mooie variant op Board and Batten. Waar het standaard Board and Batten uit twee delen bestaat, wordt met de Canadian Channel met slechts één deel hetzelfde effect bereikt, echter als een omgekeerde versie. Standaard wordt de smalle Batten op het bredere Board genageld, maar bij de Canadian Channel ligt juist het smalle deel verder naar achter. Ook de Canadian Channel word net als het Board and Batten alléén verticaal toegepast.

Kleuren
Net als bij de andere Cape Cod modellen kunnen zowel de Channel Sidings als de Canadian Channel in iedere gewenste kleur, bijvoorbeeld Ral, NCS of een kleur naar monster geleverd worden. Ook de semi- transparant kleuren zijn mogelijk. Raadpleeg de Cape Cod brochure of kijk op de Cape Cod productpagina.
 

 

Maten


 

Lees meer op de Cape Cod productpagina


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws