Dit is absoluut meer dan een standaardcollectie

Traditionele decoren hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe look. Cliff van der Vaart, commercieel technisch adviseur bij Plastica, is laaiend enthousiast: "Dit is absoluut meer dan een standaardcollectie. Naast de nieuwe decoren die variëren van natuurlijke houtdessins tot trendy unikleuren hebben wij ook nieuwe structuren in de collectie opgenomen. Wij geven met onze nieuwe kleurencollectie antwoord op de trends van vandaag de dag. ”

Veelzijdige Plastica Interieur Collectie

Elke plaat uit de omvangrijke Plastica Interieur Collectie is gemaakt van hoogstaand materiaal. De platen zijn uiterst makkelijk te verwerken en zijn uiterst sterk. Van der Vaart: "de Plastica Interieurcollectie is een ijzersterke en veelzijdige collectie. Dit geldt niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Om je een voorbeeld te noemen: onze HPL plaat is standaard 1 mm dik. Of wat denken van de handige kleurkoppelingen waardoor onze platen uitstekend met elkaar zijn te combineren, van Plastica Decorspaan tot Plastica Compact."

Het "paradeplaatje"

Een ijzersterke plaat in de interieurcollectie van Plastica is de Plastica CompactLab. Van der Vaart: "Plastica CompactLab is een van de paradepaardjes binnen de collectie. Hier verandert niets aan. Deze compactplaat is ideaal om in te zetten voor ziekenhuizen en laboratoria waar hygiëne van het allergrootste belang is. De SEFA3-test wordt glansrijk doorstaan en het is de enige plaat in de markt die bestand is tegen geconcentreerde zuren als Hydrofluride 48%. Bovendien heeft het een dubbelzijdig decor. En ook Plastica CompactLab is eenvoudig te combineren met andere platen. Zo kunnen wij HPL leveren in dezelfde kleur én compactlab kwaliteit waardoor verticale toepassingen binnen handbereik liggen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten."

Meer van alles

De toepassingen en mogelijkheden van het plaatmateriaal van Plastica zijn eindeloos. Zeker met de verrijking van Meganite Solid Surface acryl platen. Van de Vaart: "deze plaat kan overal ingezet worden waar sterkte, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van groot belang zijn. Meganite platen zijn vocht- en vlekbestendig, milieuvriendelijk en biologisch verantwoord. Bovendien hebben wij de Flexy White. Deze plaat kan je letterlijk dubbel vouwen."

De combinatie van de nieuwe decoren, de veelzijdigheid en kwaliteit van de platen zorgt ervoor dat Plastica een ijzersterke collectie in handen heeft. Van der Vaart kan dan ook niet wachten om de nieuwe collectie aan Nederland te laten zien:

"We zoeken én vinden steeds weer nieuwe decoren en dessins, vernieuwende mogelijkheden én verrassende toepassingen. De nieuwe interieurcollectie is hier het resultaat van. En hier blijft het niet bij. Wij beloven u later dit jaar te verrassen met een échte cliffhanger."


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws