Vergadering

Even voorstellen; Alex van Gogh

Graag willen wij je voorstellen aan onze nieuwe collega Alex van Gogh. Alex is vanaf begin dit jaar werkzaam als Product manager, heeft ruime ervaring in product (marketing) management, met focus op productstrategie, portfoliobeheer, productontwikkeling en go-to-market/lancering van producten. Alex maakt het plaatje compleet en stelt zich graag kort aan je voor.

Hallo, mijn naam is Alex van Gogh, 41 jaar. Ik ben getrouwd met Britt en vader van zoontje Mats. Eind april mogen we nog een zoontje of dochtertje verwelkomen en zijn we gezellig met zijn vieren.

Als Product manager schakel ik voortdurend met externe betrokkenen (klanten, leveranciers etc.) en interne afdelingen (logistiek, kwaliteit, marketing, verkoop). Ik mag dus steeds een andere pet opzetten, om zo samen het optimale succes in de markt te creëren. Op deze manier zorg ik dat Plastica’s productassortiment niet alleen vandaag maar ook zeker in de toekomst perfect aansluit bij de wensen en behoeften in de markt.

In mijn inmiddels 20-jarige loopbaan ben ik, vanuit een marketing achtergrond, altijd werkzaam geweest in Product (marketing) management, in veel verschillende industrieën en van veel verschillende typen producten. Deze ervaringen kan ik goed inzetten bij Plastica,

Bij Plastica zijn al vele mooie stappen gemaakt en gaan we nog vele mooie stappen maken!
Groet,

Alex van Gogh
Product manager

alex@plastica.nl
Tel. +31(0)6 34 58 30 65

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven