Even voorstellen: Bianca Uilkema

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collega Bianca Uilkema. Zij is in dienst bij Plastica in de functie van Commercieel Technisch Adviseur Noord-Nederland. De combinatie van haar studie aan de HTS en werkervaring maakt haar een absolute aanwinst binnen Plastica. Zij maakt het plaatje compleet en stelt zich graag kort aan u voor.

Ik ben Bianca Uilkema, 45 jaar en woon samen met mijn man en zonen Bastiaan en Vincent in Leek. Na het voltooien van de HTS heb ik mij o.a. beziggehouden met advies en ontwerp voor kantoor- en bedrijfsgebouwen. Ook ben ik werkzaam geweest bij Bald in de keukenbladen. Ik kan terugkijken op een mooie en veelzijdige carrière en bij Plastica ga ik deze verder verrijken.

Als kind droomde ik van verwachtingen overtreffen. Vandaag de dag krijg ik nog steeds een enorme energieboost wanneer ik de verwachtingen van klanten weet te overtreffen. Mijn passie is het adviseren en begeleiden van projecten, waarbij we in samenspraak tot de juiste oplossing komen. Ik ben doortastend in mijn werk, lever graag kwaliteit en communiceer op een open en persoonlijke wijze.

Mijn vrije tijd besteed ik veel aan sport zowel in de sportschool als paardrijden. Op zaterdag sta ik meestal langs de lijn bij het voetbal om mijn jongens aan te moedigen. Verder hou ik van wandelen en een goede film sla ik niet zomaar af.

Er ligt een fantastische uitdaging bij Plastica waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kom graag persoonlijk kennis maken om te kijken welke verwachtingen wij samen kunnen overtreffen!


Terug naar overzicht