Even voorstellen; Mariëlle Bekkers

Sinds kort kunnen architecten, interieurarchitecten, projectinrichters, interieurontwerpers, en interieurbouwers rekenen op deskundig advies en ondersteuning van onze nieuwe interieurspecialist Mariëlle Bekkers. Mariëlle is geen onbekende in de Nederlandse interieurwereld. Hiervoor was ze immers al jaren actief als accountmanager voor organisaties met hoogwaardige verlichtingsoplossingen.

“Ik kijk ernaar uit om de mooie, veelzijdige interieurmerken van de Plastica Groep de aandacht te geven die ze absoluut verdienen. Met producten als HPL, Compact en Solid Surface zijn de toepassingsmogelijkheden bijna eindeloos. Van robuuste tafels en kasten op maat voor scholen tot stijlvolle balies en tussenwanden voor kantoren. Van wandbekleding tot unieke keukens en prachtige badkamers voor villa’s tot antibacteriële oplossingen voor laboratoria en de zorg. Ik ga graag persoonlijk bij interieurarchitecten en interieurbouwers langs om passende oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. Ik vind het daarbij erg belangrijk om een goede relatie op te bouwen met klanten. Sámen ga je toch voor het beste eindresultaat.”

En als Mariëlle niet onderweg is naar een klant ergens in Nederland? Dan is ze thuis in Drunen met haar man en bonusdochter óf ze is onder leiding van een personal trainer hard aan het werk in de sportschool óf ze is te vinden op energieke techno feestjes.

Ik verheug me op onze kennismaking! Tot binnenkort.
Groet,

Mariëlle Bekkers
Commercieel Technisch Adviseur Interieur

marielle@plastica.nl
Tel. +31(0)6 18 40 69 57

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven