Stephan Verhoofstad

Nieuwe collega: Stephan Verhoofstad

Graag willen wij je voorstellen aan onze nieuwe collega Stephan Verhoofstad, Commercieel Technisch Adviseur Interieur. Hij heeft een rijke carrière achter zich bij verschillende bedrijven waar hij ervaring heeft opgedaan in zowel de exterieur als de interieurmarkt. Stephan maakt het plaatje compleet en stelt zich graag kort aan je voor.

Aangenaam! Ik ben Stephan Verhoofstad. Woonachtig in Drunen (NB). Ik ben inmiddels meer dan 25 jaar getrouwd en heb 2 mooie dochters en een hond.

Binnen Plastica hebben wij een brede en aansprekende interieurcollectie. Wanneer je kiest voor de interieurcollectie van Plastica, dan kies je absoluut voor kwaliteit.

Kwaliteit is ook waar ik als persoon voor sta. Ik wil mijn klanten altijd van het beste advies voorzien. Ik spreek in dit kader ook graag mijn waardering uit voor interieurbedrijven die mij elke keer weer versteld doen staan met de mooie interieurs die zij maken. Het is fantastisch dat ook ik op deze manier kan bijdragen aan deze mooie projecten.

Hoogste tijd nu om je te laten verrassen door alles wat onze interieurcollectie te bieden heeft. Maak gebruik van onze online monsterservice of neem direct contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik verheug me op onze kennismaking!  Tot binnenkort. Stephan Verhoofstad
Groet,

Stephan Verhoofstad
Commercieel Technisch Adviseur Interieur

stephan@plastica.nl
Tel. +31(0)6 18 40 69 57

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven