Het monsterboek Massief NT, terug van weggeweest!

Op veler verzoek en met trots presenteren wij de 9e versie van het vertrouwde en volledig vernieuwde monsterboek Massief NT gevelbekleding.

Bekijk alle 125 decoren van deze kleurencollectie, overzichtelijk en per categorie gerangschikt in het nieuwe Massief NT Monsterboek. Voorzien van échte productstalen, realistisch in decor en standaard oppervlaktestructuur. Een ander oppervlak kan ook, zelfs hoogglans behoort tot de mogelijkheden. Met dit monsterboek is het nog eenvoudiger een juiste decorkeuze te maken voor uw project.

 

Graag ontvang ik het nieuwe Massief NT monsterboek

 

Massief NT kunststof gevelbekleding, vrijheid in ontwerp en uitvoering                  

Massief NT is een merk van de allerhoogste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar geeft deze kunststof gevelbekleding kleur aan het straatbeeld in Nederland. En misschien belangrijker nog, de gevelplaat blijft zijn kleur behouden. Jaar in jaar uit. Dankzij de uitgebreide kleurencollectie is er bovendien voor elk wat wils. Houdt u van authentiek of juist van trendy? Een robuuste uitstraling of kiest u liever voor elegant? Massief NT geeft u vrijheid, zekerheid én kwaliteit in ontwerp en uitvoering.

  • Standaard PEFCTM gecertificeerd
  • Standaard KOMO kwaliteitsverklaring (KIWA)
  • Standaard brandclassificatie Euroklasse B (NEN-EN 13501-1)
  • Standaard hoogwaardige acrylaat toplaag
  • Standaard dubbelzijdig decor én oppervlaktestructuur
  • Standaard 4 plaatafmetingen
  • 10 jaar gegarandeerd

Laat u zich inspireren door de tientallen referenties. Nieuwe projecten in de woning-, utiliteits en recreatiebouw en daarnaast ook renovatieprojecten. Gerealiseerd met diverse bevestigings- en bewerkingsmethodieken. 

 

 


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws