Nieuwe collectie én FSC® keurmerk

Plastica Vensterbanken en Plastica Werkbladen zijn niet alleen bijzonder duurzaam in gebruik, ze zijn ook nog eens fraai om te zien. Beide collecties hebben onlangs een metamorfose ondergaan. Zo is het kleurenpalet verrijkt met nieuwe aansprekende uni-, hout- en fantasiedecoren. Daarnaast zijn de leveringsmogelijkheden van de vensterbanken CLASSIC lijn aangepast.

De duurzame productie van de Plastica Vensterbanken CLASSIC en Plastica Werkbladen wordt vanaf heden onderstreept met een keurmerk,  FSC®  C137246

Plastica Vensterbanken CLASSIC

De CLASSIC heeft zijn naam te danken aan het klassieke model waarbij de dubbele ronding een radius heeft van 10 mm. De Plastica Vensterbanken worden standaard geleverd met een strook kantenband op kleur. Voor de Vensterbanken CLASSIC zijn er tevens speciale witte en crèmekleurige afdek- en renovatiekapjes leverbaar.
Meer informatie

Plastica Vensterbanken SOFTLINE

Plastica Vensterbanken SOFTLINE blinken uit in een moderne vormgeving. De voorzijde is strak afgewerkt en heeft een dubbele ronding van 4 mm. Standaard wordt een strook kantenband geleverd op kleur. 
Meer informatie

Plastica Werkbladen

Een werkblad dat mooi is om te zien en letterlijk tegen een stootje kan; daar wordt uw werk alleen maar beter van. Plastica Werkbladen zijn zó gemaakt dat de schoonheid van deze bladen nauwelijks aan slijtage onderhevig is. Om de kern van spaan zit een toplaag van HPL (High Pressure Laminate) Postforming. Plus een waterafstotende laag aan de onderzijde en een coating aan de achterzijde. 
Meer informatie

 


Terug naar overzicht