Igor La Vos nieuwe Commercieel Directeur Plastica Groep

Per 17 mei 2021 is Igor La Vos gestart als Commercieel Directeur bij Plastica. In het verleden heeft Igor diverse gerenommeerde bedrijven steviger op de kaart weten te zetten. Hierbij heeft hij niet alleen oog voor het hier en nu, maar ook een duidelijke visie voor de toekomst. Zijn expertise gaat hij nu inzetten binnen de Plastica Groep. Graag stelt hij zich kort aan u voor:

“Mijn naam is Igor La Vos en ik volg al jarenlang met interesse de veranderingen die gaande zijn in de bouw. Digitalisering, standaardisatie en industrialisatie, verduurzaming en circulariteit zijn thema’s die de innovaties en veranderingen drijven. Over vijf jaar ziet de bouw er heel anders uit en zijn er vele nieuwe mogelijkheden om duurzamer en efficiënter te bouwen. Zelf heb ik in vorige posities mogen bijdragen en meewerken aan verandertrajecten bij onder andere Bruijnzeel, Wienerberger en Berkvens. 

Alle innovaties in de bouwketen maken het mogelijk om effectief en efficiënt samen te werken. Dat biedt kansen om weer meer tijd voor onze klanten en voor elkaar te hebben. Om gesprekken te voeren over datgene wat onze klanten interesseert, waar ze vragen over hebben of waar wij ze mee kunnen helpen. Kennis en ervaring delen en net die extra stap zetten.

Plastica biedt naast een uitstekend assortiment producten voor in- en exterieur toepassingen ook de mogelijkheid haar klanten te ontzorgen. Producten kunnen op maat gezaagd of gekleurd worden en daarnaast bieden we projectondersteuning aan bij ontwerp en materiaalkeuze vooraf en bij de montage van onze producten op locatie. 

De wens om hierin samen met onze klanten te groeien is voor mij reden om bij Plastica het team te komen versterken. Naast het weerzien van oude bekenden kijk ik ook uit naar nieuwe contacten.”

 

Igor La Vos
Commercieel Directeur

igor@plastica.nl
Tel. +31(0)6 18 06 91 96


Terug naar overzicht