Renovatie winkelcentrum Hellevoetsluis

Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis krijgt momenteel een grondige metamorfose. In acht fases worden zowel de bestrating als de gevels aangepakt, met als doel het goedbezochte centrum aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek.

Plastica Groep leverde met haar producten een belangrijke bijdrage aan de luxueuze uitstraling van het gerenoveerde winkelcentrum De Struytse Hoeck. Voor de gevelkolommen leverde het Waalwijkse bedrijf Colorstone beplating in de uitvoering glad SB en voor de balkdelen tussen deze kolommen 6 mm dikke Massief NT platen.

De beplating werd door pvvT op een houten achterconstructie verlijmd met het Plasti?ex-NT lijmsysteem van Plastica. De beplating aan de voorkant en de zijkanten van de kolommen sluit in verstek op elkaar aan, waardoor ze optisch een geheel vormen. Commercieel technisch adviseur Richard van den Hout van Plastica is trots op het resultaat.

Renovatieproject
“Bij een renovatieproject als dit komt veel meer kijken dan bij nieuwbouw. Alles moet goed ingemeten en op maat gemaakt worden. Daarnaast was er in dit geval ook een uitgekiende logistiek nodig, omdat de winkels tijdens de renovatie gewoon open bleven. Als je ziet wat in korte tijd door aannemer De Bruijne en pvvT is gerealiseerd, dan is het prachtig dat wij daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Het is een winkelcentrum geworden met een open karakter. Chic, maar toch warm, huislijk en gezellig. Onze gevelbekleding past daar bij.”


Terug naar overzicht

Gerelateerd nieuws