Geniet van creatieve vrijheid

Als ontwerper wilt u werken met decoratief plaatmateriaal en gevelbekleding die uw ontwerp versterken. Passend in de omgeving en in kleuren en dessins die hun uitstraling door de jaren heen blijven houden.
Plastica biedt verschillende producten voor uiteenlopende toepassingen. Van laboratoria waarbij het plaatmateriaal aan de allerhoogste hygiëne eisen moet voldoen tot gevelbekleding in hout, metaal, steen en kunststof. En voor al onze materialen geldt dat ze van duurzame kwaliteit zijn. Zodat ook de volgende generatie beschikt over een gezonde aarde. Laat u inspireren door wat Plastica u te bieden heeft en geniet van creatieve vrijheid.

Innovatie en creativiteit
“Alleen degenen die het absurde proberen, bereiken het onmogelijke” aldus de Nederlandse kunstenaar Escher. Uitproberen, wegen verkennen waar anderen nog nooit gegaan zijn, durven vallen en opstaan, om nieuwe dingen te creëren die anderen versteld doen staan. Creativiteit en innovatie zijn belangrijke waarden van Plastica, daarom kunt u bij Plastica terecht voor de nieuwe manier van decoreren. Hierbij is het mogelijk om platen te voorzien van een eigen uniek design in kleine oplages en met een korte productietijd.

Design Center
Bij Plastica kunnen digitale bestanden worden verwerkt tot een decor. Het is zelfs mogelijk om met de unieke 3D-scanner uit het design center een eigen decor te creëren op basis van materialen die u zelf meebrengt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Plastica online
Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Plastica u te bieden heeft. Wilt u meer gevoel en beeld bij de materialen die u heeft gezien? Vraag dan eenvoudig een monster aan via onze monsterservice.
Tot slot vindt u zowel op de service pagina als op de productpagina’s zelf een link naar onze online bestekservice. Hier kunt u direct gebruik maken van onze bestekken of CAD tekening in verschillende bestandsformaten downloaden. 
 


Terug naar de homepage