Receptioniste

Ben jij student, gepensioneerd, op zoek naar extra inkomsten en vind je het leuk om klanten te woord te staan? Wij zoeken een receptioniste die op oproepbasis bij ons aan de slag wil!

(oproep)

Solliciteer direct

Werkzaamheden
Als receptioniste zit je in het hart van de organisatie. Inkomende telefoontjes, e-mails, klanten en collega’s komen via jouw ‘kantoor’ binnen. Als receptioniste zorg je voor een optimaal contact met de klant. Je bent goed in doorvragen zodat je de klant altijd door kunt verwijzen naar de juiste collega.

Daarnaast pak je de diverse taken die met deze functie gepaard gaan op een professionele manier aan. Niets is jou teveel. Je bent immers ‘het gezicht’ van Plastica. Je staat stevig in je schoenen want je komt met veel mensen in aanraking. Vanaf de receptie sta je mensen persoonlijk en/of telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd vriendelijk.

Een belangrijk deel van je werk is het verzorgen van marketingmateriaal. Dit bestaat voornamelijk uit monsters en brochures.

Profiel
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die hartelijk, zorgvuldig en klantgericht is.

Verder voldoe je aan het volgende profiel:

• Flexibel inzetbaar op oproepbasis
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Je hebt een aangename telefoonstem
• Kennis van MS-Office is een must

Werken bij Plastica…
.. betekent werken in een ambitieuze organisatie. Onze toekomstplannen zijn gericht op groei en ontwikkeling. Zowel van de producten, als de omzet maar ook van de mensen. Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan. Wij hanteren de cao van de HIBIN. Deze functie is, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring ingeschaald in schaal 3.
Ben jij…
….die enthousiaste persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel, die nauwkeurig werkt en stressbestendig is? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.
Geïnteresseerd?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met personeelszaken, via 0416-672415 of personeelszaken@plastica.nl. Je sollicitatie mag je versturen naar personeelszaken@plastica.nl.

Vragen over werken bij Plastica?

Neem contact met ons op!

Mail PersoneelszakenBel Personeelszaken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur een mail

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Nieuwsbrief
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.