Projectondersteuning

"Wij klimmen ook de steiger op"

Plastica heeft een eigen serviceteam. Wij begeleiden projecten van begin tot eind en komen daadwerkelijk tekst en uitleg geven op de bouwplaats zelf. Deze projectondersteuning is uniek. Het serviceteam is het aanspreekpunt tussen Plastica en de aannemer.

Van tekening tot montage
De ondersteuning van het serviceteam begint al bij de bouwtekeningen van de architect. Deze dient als uitgangspunt bij de bouw zelf. Wij kijken de tekening na en corrigeren waar nodig in overleg met de architect. Hiermee worden eventuele obstakels in een voorstadium gesignaleerd.
Als het bouwproject eenmaal van start gaat, is het serviceteam van Plastica op het bouwterrein zelf te vinden. Wij geven werkinstructies voor de aanbreng van het plaatmateriaal. Hiervoor nemen wij ruim de tijd, en indien nodig klimmen wij ook de steiger op.

Unieke projectgarantie
De bevestigingsmaterialen van Plastica zijn allemaal op elkaar afgestemd en uitvoerig getest. Als alles aan de voorwaarden van Plastica voldoet, wordt er 10 jaar projectgarantie gegeven. Dat is uniek in de bouwwereld. Hiervoor is Plastica aanwezig bij de start van een project, maar worden er ook tussentijds controles uitgevoerd. Wanneer de bouw klaar is volgt er nog een final check. Elk project wordt uitvoerig gerapporteerd. Van temperatuur tot aan de luchtvochtigheid.

Directe ondersteuning
Mochten tijdens het bouwproces onduidelijkheden ontstaan of is directe ondersteuning noodzakelijk, dan staat Plastica paraat om op afstand of ter plaatse snel hulp te verlenen. De serviceafdeling van Plastica maakt het verschil