Zagerij Flexx

Om snel in te spelen op speciale klantwensen, beschikt Plastica over een eigen zagerij. Flexx is gespecialiseerd in het zagen, frezen en bewerken van allerlei soorten plaatmateriaal voor in- en exterieur.

Zagen, frezen en bewerken
De zagerij is voorzien van moderne computergestuurde apparatuur, waardoor de werkzaamheden tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd kunnen worden. Dit in combinatie met het toegewijd personeel kan Flexx razendsnel plaatmateriaal zagen, frezen en bewerken.

De mogelijkheden zijn ongekend. Met de freesmachine is het bijvoorbeeld mogelijk om de meest uiteenlopende logo's, vormen en letters in een plaat te frezen. Zo zijn alle wensen van de klant nauwkeurig uit te voeren

Geavanceerde techniek
Met de nieuwe CNC-zaagmachine is Flexx in staat om voor grote en kleine projecten de zaagschema’s digitaal te verwerken. Zo is er minimale kans op  fouten of beschadigingen en is de levertijd razendsnel. De geavanceerde techniek maakt het mogelijk om het plaatmateriaal te nummeren en op de gewenste volgorde op te leggen.

-> Download hier het zaagformulier, vul de groene cellen in en mail deze naar verkoop@plastica.nl voor een snelle afwikkeling van uw zaagorder.

Contactgegevens:

Flexx B.V.
Industrieweg 93A
5145 PD  Waalwijk
Tel. 0416-651691