Europarc Resort Kaatsheuvel biedt bijzondere chalets met Elements Vulcan

Op slechts een steenworp afstand van het meest sprookjesachtige attractiepark van Europa ligt het compleet vernieuwde vakantiepark Europarc Resort Kaatsheuvel. In een jaar tijd zijn er meer dan 250 eigentijdse chalets gebouwd, waaronder de bijzondere serie Pavilion L’Etage 6 met prachtig verduurzaamd hout uit Nieuw-Zeeland.

Gebruikte producten en kleuren

Elements Vulcan
Gevelbekleding

Specificaties

MerkElements Vulcan
TypeVictor 18 x 180 mm
MateriaalHout
BevestigingGenageld
AdresVan Haestrechtstraat 24, 5171 RC Kaatsheuvel
Realisatie2021

Europarcs Resort nam in 2020 Vakantiepark Droomgaard over. Dit park was toen weliswaar wat verouderd, maar het lag wél op een toplocatie vlakbij de Efteling, natuurgebied Loonse en Drunense Duinen en de Brabantse steden Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Breda. Op het terrein staan inmiddels al flink wat nieuwe chalets waarvan ARCABO zo’n 70-80% heeft gebouwd.

Luxer model met meer ruimte

Op basis van het unieke ontwerp mocht ARCABO een aantal voorstellen maken. Ronald Visser: “Het bijzondere aan dit model is dat het Pavillon een etage heeft, een verdieping die er als kajuit bovenop staat. Dit zorgt voor de nodige ruimte en luxe, maar het maakt de uitvoering ook wat complexer. De extra verdieping had consequenties voor de bouwvergunning en daarmee ook voor de eisen die aan de veiligheid en de duurzaamheid worden gesteld. Al met al is het een luxer chalet in een wat hogere prijsklasse. Dit betekende overigens ook dat we met kwalitatief mooie materialen konden werken.”

Horizontale én verticale montage

Het profiel Victor kan zowel zichtbaar als blind bevestigd worden. Ook kan het horizontaal én verticaal gemonteerd worden. Ronald Visser: “Bij deze opvallende chalets voor Europarcs hebben we de planken horizontaal en verticaal toegepast. Op de begane grond liggen de planken als het ware en bij de etage erboven wijzen de planken omhoog. Dit zorgt voor een wat speels en dynamisch effect. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Alle twaalf chalets zijn inmiddels verkocht aan particuliere investeerders én er komt zelfs nog een serie aan.”

PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven