Gevelbekleding voor de recreatiebranche

Wanneer er een keuze gemaakt moet worden voor de gevelbekleding van recreatiewoningen is niet alleen de mate van onderhoud zeer belangrijk maar ook de uitstraling. Plastica heeft een breed assortiment aan gevelbekleding producten geschikt voor o.a. chalets, stacaravans, alle overige recreatiewoningen en gebouwen in de recreatiebranche. U bent volledig vrij om te kiezen voor een moderne of juist meer authentieke look.

Houten gevelbekleding toegepast in de recreatiebranche.

Onderstaand zijn een aantal projecten te vinden waar onze houten gevelbekleding Cape Cod is gebruikt. Vanaf 25 m2 leverbaar in iedere gewenst kleur. Of het nu RAL, NCS of kleur naar monster is. Cape Cod biedt een garantie van maar liefst 15 jaar.

 

Pascal Veenstra, Vakantiepark So What te Texel: '' Wat mooi is, is dat Cape Cod echt hout is. Er zit een nerf in en dat ziet er heel goed uit. Je hebt het gevoel dat het materiaal leeft.''

 

 

Kunststof gevelbekleding toegepast in de recreatiebranche.

Massief NT gevelbekleding blijft jaar in jaar uit mooi en biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. De kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse uni decoren maar ook in houtlook en steendecoren en metallic en fluorkleuren. 

 

kunststof en houten gevelbekleding landal

 

Combineren van kunststof en houten gevelbekleding

Onze materialen zijn uitermate geschikt om te combineren. Bij RCN de Jagerstee was de opdracht het creëren van een sanitair gebouw dat én duurzaam en onderhoudsarm is én mooi in de bosrijke omgeving past. Door de combinatie van Massief NT en Cape Cod is een eindresultaat gerealiseerd dat bestand is tegen intensief gebruik, maar ook een aansprekende, passende uitstraling heeft. 
 

Martijn van Schoonhoven van VVS Bouw: “Van de architect kregen we het bestek waarin duurzaamheid voorop stond. Ze hadden ook de te gebruiken materialen al voorgeschreven. Zo kozen ze bewust voor Massief NT en Cape Cod van Plastica. Dit waren geen onbekende producten voor ons; als aannemer hebben wij al vaker met deze materialen gewerkt. Het zijn mooie producten, de verwerking is goed en ze hebben een strakke uitstraling.”

 

Sanitairgebouw_deJagerstee_houtengevelbekleding_kunststofgevelbekleding

 

Onderhoudsarme gevelbekleding

Gevelbekleding met een lange levensduur dient ook eenvoudig schoon te houden te zijn. Gevelbekleding van Plastica is onderhoudsarm. Onderhoudsvrije gevelbekleding bestaat niet en het is dan ook niet te voorkomen dat weerselementen door de jaren heen sporen na laten. Lees meer over het reinigen van onze gevelbekleding.

Makkelijk te monteren

Alle gevelbekleding van Plastica is makkelijk te verwerken en de montage ervan is eenvoudig. Ook voor bijpassende bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Per product moet er bij de montage wel op een aantal zaken gelet worden. Zo moeten de weersomstandigheden gunstig zijn en moet u ervoor zorgen dat de gevel goed wordt geventileerd. Onze medewerkers adviseren u graag. Op onze service pagina vindt u alle beschikbare handleidingen en instructievideo's voor de montage van onze gevelbekleding.

Kwalitatieve duurzame gevelbekleding 

Onze producten voldoen aan de hoogste producteisen. Dit bewijzen onze certificeringen. De eisen verschillen per product en materiaal, maar onze producten zijn in ieder geval duurzaam én hebben een lange levensduur.

Wilt u meer weten over een van onze producten of hoe Plastica u van dienst kan zijn bij uw project? Wij staan u graag te woord.


Plan een (telefonische) afspraak.