zorgboerderij-materiaal-cape-cod
cape-cod-hout-zorgboerderij
cape-cod-lodgepole-pine-hout
detailfoto-materiaal-gevelbekleding-cape-cod-zwart
nooit-gedacht-zorgboerderij-gevelbekleding-cape-cod
zorgboerderij-gevelbekleding-cape-cod
zorgboerderij-vlaardingen-nooit-gedacht

Zorgboerderij

Adres Zuidbuurt 91, 3132 KA Vlaardingen
Product Cape Cod
Materiaal Hout
Kleur C060 Zwart
Bevestiging Genageld
Realisatie 2018
Architect Broek Bakema

“De woonzorgboerderij ‘Nooitgedacht’ gaat perfect op in de landelijke omgeving”
In het natuurgebied Midden-Delftland aan de rand van Vlaardingen ligt een historische woonzorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking. Doordat de woonzorgboerderij midden in een natuurgebied ligt vond het architectenbureau Broek Bakema dat het gebouw perfect aan moest sluiten op de landelijke omgeving. Om deze reden is er gekozen voor het duurzame materiaal Cape Cod. De keuze voor de kleur zwart komt doordat de gevel mensen moet laten denken aan een geteerde boerenschuur.

Cape Cod is een houten gevelbekleding met een fijne rechte structuur en is makkelijk te verwerken. Het hout biedt weerstand tegen wisselvallige weersomstandigheden en daarom wordt Cape Cod ook veel gebruikt in de VS, Canada en in Europa. Door diverse innovatieve procedures vergt het product weinig onderhoud en wordt Cape Cod geleverd met maar liefst 15 jaar garantie.

Bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit van Cape Cod? Vraag dan nu hier vrijblijvend een monster aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het product Cape Cod!

 

Fotograaf: Marc den Heijer


Gebruikte producten en kleuren