Werkbladen en vensterbanken voor binnen

Zoek je montageklare werkbladen en vensterbanken voor binnen of plaatmaterialen voor een fraai eigen ontwerp? Vind het perfecte materiaal voor jouw project. Voor seriematige verwerking of een uniek ontwerp.

Montageklare werkbladen

In de keuken als aanrechtblad, als hobbyblad, balie of barblad: Plastica Werkbladen zijn berekend op intensief gebruik waar jij ze nodig hebt. Ze kunnen tegen een stootje, zijn hygiënisch en vocht- en hittebestendig. De kern is van spaan, de toplaag van HPL. De voorkant is mooi afgerond en de onder- en achterkant zijn waterafstotend gelamineerd.

Een werkblad heeft een prominente plek in een interieur en moet naast praktisch natuurlijk ook mooi zijn. De moderne decoren in smaakvolle uni-kleuren en sprekende hout- en steendessins geven de werkbladen een rijke uitstraling. De meegeleverde afwerkstrips werken de zijkanten in stijl af.

Plaatmaterialen voor werkbladen en vensterbanken

Je eigen ontwerp voor een werkblad of vensterbanken. Helemaal afgestemd op het interieur en de gewenste functionaliteit. Plastica Compact en Facapal zijn helemaal op hun plek in een veeleisende omgeving, Meganite Solid Surface straalt pure luxe uit.

Werkbladen en vensterbanken op maat

De afgewerkte werkbladen en vensterbanken en alle plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de materialen in onze zagerij op maat gezaagd worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven