Wat als er een echt groene basis zou zijn waarmee jouw klanten prachtige projecten mee kunnen vormgeven?

Fazawood gaat voor een ware groene revolutie zorgen. Beetje bij beetje ontkiemen nu ook in Nederland al de meest fantastische ontwerpen. Met geweldige gevelbekleding die niet alleen heel duurzaam en extreem milieuverantwoord is. De prachtig afgewerkte panelen zorgen ook nog eens voor een uiterst elegante uitstraling.

Van vezel tot paneel

Fazawood is samengesteld uit Australisch Eucalyptus hardhout. Om precies te zijn: uit snoeihout en restsnippers bij zaagmolens. Voor Fazawood zelf is dus geen enkele boom gekapt en juist dát maakt het product zo revolutionair. Door de vezels onder hoge druk te persen en natuurlijke was toe te voegen ontstaat er een stevig, duurzaam en extreem milieupositief paneel zónder kunstmatige of chemische toevoegingen.

Van resthout tot de meest prachtige projecten. Met Fazawood hebben jouw klanten een fantastische basis in handen om iets heel moois te creëren. Een tot in de finesse afgewerkt ontwerp met een unieke, elegante uitstraling en een duurzaam en extreem milieuvriendelijk karakter.

Tot wat voor moois laat jij Fazawood uitgroeien?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven