Uiteindelijk draait het om het lange termijn voordeel

Plastica loopt graag voorop als het gaat om het bieden van een goede, gerichte service. Daarom is onze service afdeling een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Niet alleen geven zij begeleiding en advies, maar zij zijn ook daadwerkelijk te vinden op de bouwplaats zelf. Indien nodig klimmen zij mee de steiger op.

Kwaliteitsverklaring
Uniek aan de service van Plastica is dat wij een kwaliteitsverklaring kunnen verlenen als er gewerkt wordt met onze bevestigingsmaterialen. Het serviceteam is dan betrokken vanaf de opstart tot en met de oplevering van het project. Montage is eenvoudig, maar er moet wel aan alle regels en voorwaarden voldaan worden. Hierbij spelen diverse facetten een rol. Zo moeten de weersomstandigheden bijvoorbeeld gunstig zijn, maar is het ook van groot belang dat de gevel goed wordt geventileerd. Uiteindelijk draait het om de levensduur van de producten. Een goed product moet ook na jaren nog mooi blijven.

Plastica online
Op onze website treft u een overzicht van al onze producten. Zowel op de service pagina als op de productpagina's zelf vindt u de beschikbare montagehandleidingen en montage instructievideo's. Heeft u vragen over montage dan kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met onze afdeling kwaliteit, service en advies. Zij staan graag voor u klaar! 
 


Terug naar de homepage