Moeke Scheveningen tafelbladen - table top

Compact Plus: Stevige tafelbladen die passen bij de sfeer.

Duurzaam volkern plaatmateriaal Compact Plus. Ontwerpvrijheid op het gebied van kleur, vorm, sfeer en uitstraling.

Duurzaam volkern plaatmateriaal Compact Plus. Ontwerpvrijheid op het gebied van kleur, vorm, sfeer en uitstraling.

Satelliet Meubelen uit Breda ondersteunt de hospitality markt bij het creëren van de juiste sfeer en beleving op locatie. Hiervoor levert Satelliet een actuele collectie horecameubilair en projectmeubilair van topkwaliteit. Chris Montijn: “Voor de terrastafels buiten werken we altijd met het volkern plaatmateriaal Compact Plus. Dat is niet alleen duurzaam materiaal, maar je kunt er ook nog eens alle kanten mee uit wat betreft kleur, vorm, sfeer en uitstraling.”

Chris Montijn is bij Satelliet Meubelen verantwoordelijk voor de productontwikkeling: “Wij ontwerpen en ontwikkelen alle meubelen zelf. Hierbij beslaan we de volle breedte; we ontwikkelen meubilair voor alle plaatsen buitenshuis waar gegeten en gedronken wordt. Denk aan restaurants, cafés en hotels. Daarnaast werken we ook voor bibliotheken, kantoren, juweliers, sprotscholen, scholen… noem het maar op. Wat al die verschillende plaatsen met elkaar gemeen hebben, is dat het meubilair er naast functioneel ook sfeer verhogend moet zijn. De materialen die we gebruiken moeten dus voldoen aan de eisen voor intensief gebruik én ze moeten ook een bepaalde gezelligheid uitstralen.”

Product
Compact Plus
  • Krasvast
  • Onderhoudsarm
  • Kleurecht
Monster

Explosieve groei in vraag naar volkern

“We hebben goed contact met Plastica. Als ze met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn, komt onze vaste contactpersoon altijd even bij ons polsen wat wij er als ervaringsdeskundigen van vinden. Zelf doen wij ook proactief suggesties als wij een bepaalde vraag signaleren in de markt.” En volgens Chris is deze markt ook zeker in beweging: “We zien de laatste jaren een flinke toename in volkern bladen voor terrassen. De vraag ernaar is explosief gegroeid. Dat is ook niet zo vreemd, want Compact Plus bladen bieden heel veel voordelen. Het blad is dunner en toch heel sterk, er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua kleur en decor, het is echt weersbestendig. Ook als je de tafel op het eind van de dag stapelt en op z’n kop zet, hoef je niet bang te zijn voor regen. Compact Plus is voorzien van een zwarte kern en het maakt daarom ook niet uit als je het onderstel met schroeven vastzet. Er trekt geen vocht in en het materiaal is niet vervormingsgevoelig.”

Compact Plus is uitermate geschikt voor bankplanken, tafelbladen en alle andere horizontale toepassingen. Compact Plus is krasvast, kleurecht, dubbelzijdig gekleurd, corrosie- en weersbestendig, onderhoudsarm en vuilafstotend. Ideaal voor intensief gebruik buiten dus!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven