Decoratief plaatmateriaal voor keukens

De keuken is allang niet meer een plek waar alleen maar gekookt wordt. Het is een centraal onderdeel van het interieur geworden, een plek waar wordt geleefd. Ook professionele keukens mogen gezien worden en zijn steeds vaker open of half open. Met kwalitatief decoratief plaatmateriaal combineer je moeiteloos design met functionaliteit. Voor keukenkasten en werkbladen.

Keuken
Meganite keuken Keuken Meganite

Inspirerende materialen voor keukenkasten

De sfeer van een keuken wordt voor een groot deel door de fronten van de keukenkasten bepaald. De mogelijkheden zijn eindeloos, met de grote selectie decoren of een zelf ontworpen print en zelfs organische vormen. Een greep uit vertrouwde en de nieuwste mogelijkheden, van HPL tot uPVC:

Wandbekleding, werkbladen en uitgiftebalies

Met het decoratieve plaatmateriaal Meganite kan ook de professionele keuken moeiteloos verbonden worden met het interieur van de rest van de ruimte. Voor wandbekleding, werkbladen en uitgiftebalies in professionele keukens is Meganite Solid Surface het ideale plaatmateriaal. Omdat Meganite niet-poreus en naadloos verwerkbaar is, is het bijzonder hygiënisch. Meganite is verder NSF-gecertificeerd en brandvertragend (Euroklasse B-s1, d0).

Naadloze oppervlakken zijn naast hygiënisch natuurlijk ook erg fraai. Meganite wandbekleding heeft geen voegen zoals een tegelwand, wat een mooie, strakke finish geeft. Meganite is bovendien thermisch vervormbaar voor optimale designvrijheid. De decoren variëren van trendy uni-kleuren tot beton-, steen-, marmer- en terrazzo-decoren.

 

Slijtvaste en hygiënische fronten voor professionele keukens

De professionele keuken is in de eerste plaats een werkplek. Keukenkasten worden er intensief gebruikt. Het oersterke plaatmateriaal Plastica Compact heeft een lange levensduur. Het is niet-poreus en daardoor eenvoudig grondig te reinigen. Daarmee is Plastica Compact erg geschikt voor de fronten van keukenkasten in horeca- en grootkeukens. Praktisch mag zeker ook mooi zijn: Plastica Compact is er in actuele uni-kleuren, houtdecoren en fraaie steendessins. Er is ook een brandvertragende variant (Euroklasse B-s2, d0).

Sealwise uPVC

Ontwikkeld voor veeleisende omgevingen zoals in de zorg en nu breed omarmd om zijn sterke kwaliteiten en designmogelijkheden. Dat is Sealwise in een notendop. De uPVC panelen kunnen met elke gewenste afbeelding, kleur of patroon bedrukt worden voor een uniek design. Mooi op keukenkasten of als strakke achterwand met minder naden. Het resultaat is alle opzichten duurzaam met deze circulair geproduceerde, sterke en 100% watervaste panelen.

Service in plaatmateriaal

De plaatmaterialen van Plastica zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. De materialen kunnen in onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden. Klaar voor montage.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven