Soorten gevelbekleding van Plastica

Plastica biedt toonaangevende producten van allerlei soorten gevelbekleding. De bekleding kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid. U kunt bij Plastica terecht voor gevelbekleding van verschillende materialen, waaronder; hout, kunststof, metaal en steen. Met de producten van Plastica bent u er zeker van dat uw gevelbekleding voldoet aan de hoogste normen, waardoor het product jaren mee gaat.

Verschillende soorten gevelbekleding
 

Bij Ieder project dat wordt ontworpen door een architect is het de bedoeling om een gebouw een uniek karakter te geven. Daarnaast wilt u dat het eindresultaat jarenlang gegarandeerd dezelfde kwaliteit blijft behouden. Dit is mogelijk met de producten van Plastica!  Plastica heeft namelijk een breed assortiment in verschillende productsoorten, structuren en veel verschillende kleuren. Een belangrijk onderdeel voor het behouden van de kwaliteit is het bevestigen van de materialen. De gevelbekleding dient namelijk altijd zo bevestigd te worden, dat het materiaal goed kan ventileren.

Het materiaal krijgt met verschillende weersomstandigheden te maken, waar veel vocht bij komt kijken. Het materiaal moet dan ook dit vocht goed af kunnen voeren. Om deze reden worden alle producten bevestigd met een ventilatieruimte van minimaal 20 mm diepte. De ventilatie mag op geen enkele wijze onderbroken of vernauwd worden. Het is van groot belang dat de ventilatieopeningen, zowel aan de bovenzijde als onderzijde niet te blokkeren. Denk hierbij aan begroeiing, bestrating, verhoogde terrassen enz. Om dit te voorkomen wordt er aan de onderkant gebruik gemaakt van een zo genoemd maaiveld van minimaal 200 tot 300 mm. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven garanderen.

Een aantal van onze merken gevelbekleding
 

Onze kunststof gevelbekleding draagt de naam Massief NT. Met Massief NT kiest u voor bekleding die jaar in jaar uit mooi blijft. Sterker nog, Massief NT biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. 

Naast de kunststof gevelbekleding kunt u bij Plastica ook terecht voor houten gevelbekleding. Wij bieden verschillende productlijnen van verschillende soorten hout. Elements Vulcan is de crème de la crème onder de houten gevelbekleding en is thermisch gemodificeerd. Cape Cod is gemaakt van Lodgepole Pine en is naast de standaard kleuren vanaf 25 m2 leverbaar in bijna iedere gewenste kleur. En dan is er nog Woodritch. Ontwikkeld en geproduceerd van Australisch Eucalyptus hardhout; geselecteerd voor optimale duurzaamheid en minimale opname van vocht. Door de reconstructie van het hardhout zijn de panelen vrij van barsten, scheuren of knoesten.

Tot slot bent u ook voor duurzame aluminium gevelbekleding bij Plastica aan het juiste adres. Hiervoor bieden wij Alucopal. Een aluminium composiet materiaal dat toegepast kan worden als vlak paneel of cassette.

Over Plastica
 

Plastica levert al sinds 1978 plaatmateriaal voor interieur en exterieur. Wij denken graag mee over hoe wij uw droom kunnen verwezenlijken. Wij weten als geen ander hoe uw gevel mooi blijft. Vraagt u zich af of één van onze soorten gevelbekleding geschikt is voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden voor uw project.


Vraag direct een monster aan.