Gevelbekleding van Plastica

Plastica biedt toonaangevende producten van allerlei soorten gevelbekleding. De gevelbekleding kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid. U kunt bij Plastica terecht voor gevelbekleding van verschillende materialen, waaronder; hout, kunststof, metaal en steen. Met de producten van Plastica bent u er zeker van dat uw gevelbekleding voldoet aan de hoogste normen en gaat uw gevelbekleding jaren mee.

Verschillende soorten gevelbekleding

Onze kunststof gevelbekleding draagt de naam Massief NT. Met Massief NT kiest u voor gevelbekleding die jaar in jaar uit mooi blijft. Sterker nog, Massief NT biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. 


Naast de kunststof gevelbekleding kunt u bij Plastica ook terecht voor houten gevelbekleding. Wij bieden verschillende productlijnen van verschillende soorten hout. Elements is gemodificeerd hout met de uitstraling van edelhout. Elements Vulcan is de crème de la crème onder de houten gevelbekleding en is thermisch gemodificeerd. Cape Cod is gemaakt van Lodgepole Pine en is naast de standaard kleuren vanaf 25 m2 leverbaar in bijna iedere gewenste kleur. En dan is er nog Woodritch. Ontwikkeld en geproduceerd van Australisch Eucalyptus hardhout; geselecteerd voor optimale duurzaamheid en minimale opname van vocht. Door de reconstructie van het hardhout zijn de panelen vrij van barsten, scheuren of knoesten.

Tot slot bent u ook voor  duurzame aluminium gevelbekleding bij Plastica aan het juiste adres. Hiervoor bieden wij Alucopal. Een aluminium composiet materiaal dat toegepast kan worden als vlak paneel of cassette.

Over Plastica

Plastica levert al sinds 1978 plaatmateriaal voor interieur en exterieur. Wij denken graag mee over hoe wij uw droom kunnen verwezenlijken. Wij weten als geen ander hoe uw gevel mooi blijft. Vraagt u zich af of één van onze soorten gevelbekleding geschikt is voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden voor uw project.


Vraag direct een monster aan.