Meganite Movement - geniet van de uitstraling van luxe marmer en chique beton

Meganite is een Solid Surface materiaal. Dankzij de samenstelling en de vormmogelijkheden kan je er de meest waanzinnige ontwerpen mee maken. Daarbij kan je de platen naadloos verwerken. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel hygiënisch. Meganite is dankzij de samenstelling ook nog eens bestand tegen schadelijke invloeden van een groot aantal chemische middelen.

 

meganite_m032
Keuken Meganites Meganite keuken

Meganite is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie van decoren en uitvoeringen. Hierdoor past het materiaal in iedere ruimte en is het geschikt voor elke toepassing. Een speciale collectie binnen Meganite is de Movement-serie met kleuren geïnspireerd op luxe marmer en chique beton. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Marmer collectie

Design geïnspireerd door de klassieke schoonheid van luxe natuursteen, dat is de basis van onze Marmer Collectie. De esthetiek van de oudheid, vertaald in een prachtig marmereffect, met haast levensechte aders, die vrij door iedere plaat meanderen.

Beton collectie

De ruige en robuuste uitstraling van beton. Kleuren die een subtiel fundament vormen voor een goed ontwerp, met krachtige esthetiek en talloze mogelijkheden voor iedere ruimte. Gepresenteerd in allerlei tonen: van warm en zachtgrijs tot dramatische en schemerige bijna-zwarte tinten. Monochrome aders en fijne deeltjes ademen aan de oppervlakte, waardoor een weelderig en energiek en toch verfijnd effect ontstaat.

Meer informatie?

Kijk op de productpagina van Meganite of neem direct contact op met onze Technische Adviseur.
Zij helpen je graag verder met meer informatie over alle mogelijkheden.

Stuur een mail +31(0)416 67 24 00

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven