Plaatmateriaal voor het interieur van jachten en schepen

Aan boord van een schip is niets recht. Dat maakt interieurbouw op jachten en schepen per definitie maatwerk. Met decoratief plaatmateriaal van Plastica wordt elk interieurontwerp werkelijkheid, van maatwerkmeubelen tot wandbekleding. De materialen zijn eenvoudig te verwerken in elk scheepsinterieur voor een stijlvol en duurzaam resultaat.

jacht - keuken
badkamer badkamer

Een stijlvol en praktisch scheepsinterieur met plaatmateriaal

Schepen en jachten spreken tot de verbeelding en roepen beelden op van een luxueus en sfeervol interieur. De juiste uitstraling van de materialen voor een scheepsinterieur is daarom erg belangrijk. En wat mooi is, moet mooi blijven. Het decoratieve plaatmateriaal van Plastica is onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. Dat is wel zo praktisch in de relatief kleinere vertrekken en smalle doorgangen aan boord.

Een scheepsinterieur stelt uiteraard meer eisen. Met een ruime keuze in vochtbestendig en brandvertragend plaatmateriaal vind je altijd het juiste decor en materiaal. Neem Sealwise WCB en Meganite Solid Surface. Beide materialen voldoen aan Euroklasse B-s1, d0. Bovendien is Meganite IMO-gecertificeerd en daarmee geschikt voor toepassingen op zeewaardige schepen. Plastica Compact, dat zowel decoratief als constructief is, is er onder andere in een variant met brandclassificatie Euroklasse B-s2, d0.

Decoratief plaatmateriaal in plaats van tegels

Badkamers en toiletten met fraaie wandbekleding in een stijlvol steendecor of met een strakke, industriële uitstraling; het kan allemaal met de vochtbestendige en duurzame plaatmaterialen Plastica HPL en Sealwise WCB. Aaneengesloten vlakken zonder voegen zijn behalve mooi ook onderhoudsvriendelijk. Decoratief plaatmateriaal is bovendien eenvoudiger en flexibeler te verwerken dan tegels.

Stijlvolle buitenluifels

Buitenluifels creëren extra sfeer en verhogen het comfort aan boord van een jacht of boot. Met het weersbestendige plaatmateriaal Sealwise WCB creëer je buitenluifels die naadloos bij het interieurontwerp passen. Met Decor Design kunnen de Sealwise platen met elke gewenste kleur of print worden bedrukt. Voor een duurzaam mooi resultaat wordt de hoogwaardige digitale opdruk beschermd met een sterke toplaag.

Ruime keuze in afmetingen en kleuren

De plaatmaterialen van Plastica zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de materialen in onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden. Kies uit de enorme range kleuren en decoren of creëer je eigen ontwerp met Decor Design.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven