Balkonafwerking

Alles voor de stijlvolle afwerking of renovatie van balkons op één plek:

  • buitenplafonds
  • balustradebekleding
  • privacyschermen
  • balkonvloeren bekleden en ophogen

Combineer materialen uit dezelfde uitgebreide product- en kleurrange of speel met contrast. En maak balkons een aantrekkelijk en geïntegreerd onderdeel van het aangezicht van een gebouw.

Kunststof buitenplafonds

Plafonds van balkons staan indirect bloot aan weersinvloeden. Voor deze buitenplafonds is waterbestendige kunststof bekleding (HPL) van Massief NT en Facapal een duurzame keuze.

Privacyschermen

Meer privacy, beschutting tegen de wind of zon: een privacyscherm verhoogt het comfort op elk balkon. En met de juiste materialen zijn privacyschermen echte sfeermakers. Met een kunststof of aluminium scherm creëer je maximale privacy in elke gewenste stijl. Bovendien zijn kunststof en aluminium vrijwel onderhoudsvrij: één keer per jaar reinigen houdt deze materialen mooi.

Voor kunststof privacyschermen heeft Plastica het slijt- en kleurvaste Massief NT (PEFC-gecertificeerd). Er zijn meer dan 100 kleuren en decoren, waaronder actuele unikleuren en levendige houtdessins. Voor kleinere projecten is er ook Façapal in tijdloze wit- en grijstinten.

Een aluminium privacyscherm geeft een balkon een modern en stijlvol metallic accent. Alucopal (met AluEco-certificaat) heeft een PVDF coating die de panelen kleurvast houdt. Alucopal panelen hebben matte en glanzende decoren. Onder andere in wit-, grijs- en zilvertinten en koperkleur.

Balkonvloeren bekleden en ophogen

Een mooi beklede vloer maakt een balkon een verlengstuk van het interieur. Het is ook een elegante manier om een hoge drempel weg te werken en een balkon goed toegankelijk te maken. Met de stijlvolle antislip buitenvloeren Neowood en Hexa van Massief NT kunnen balkonvloeren snel en eenvoudig worden afgewerkt en zo nodig opgehoogd.

Alles voor een efficiënte verwerking

Materialen klaar voor verwerking en advies waar nodig: dat is efficiënt werken.

Plastica heeft uitgebreide opties voor een optimale verwerking van de materialen, zoals:

  • levering van bevestigingsmaterialen
  • op maat zagen
  • voorboren
  • projectbegeleiding

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven