Buitenvloeren

Composiet terrasplanken en veelzijdige kunststof buitenvloeren. Voor een aantrekkelijke bekleding van terras, veranda of balkon. En het veilig ophogen van balkonvloeren.

Neowood

Composiet terrasplanken

Terrasplanken met de uitstraling van hout en alle voordelen van topkwaliteit composiet. Dat is Neowood. Een onderhoudsvriendelijke en blijvend mooie buitenvloer voor je terras, veranda of balkon. Veilig antislip en bestand tegen uv-straling en zelfs zee- en chloorwater. De composiet terrasplanken hebben actuele, warme kleuren die niet vergrijzen zoals bij massief hout. Een Neowood vloer blijft mooi, kleurvast en ongevoelig voor kromtrekken, splinteren of splijten.

Het houtgehalte van Neowood terrasplanken (PEFC-gecertificeerd en 100% recyclebaar) is hoog, 65%. Behandelingsproducten zijn niet nodig, regelmatig reinigen is voldoende. Neowood biedt 10 jaar garantie tegen o.a. rotten, splijten, kromtrekken en splinteren.

Neowood composiet terrasplanken en de kunststof balkonvloer Hexa zijn net zo praktisch als mooi. Beide buitenvloeren zijn slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm. Regelmatig reinigen is voldoende om er jarenlang plezier van te hebben. Het verschil? De look: Neowood bestaat uit terrasplanken in diverse kleuren en structuren, Hexa geeft een plaatidee met keus uit meer dan 100 kleuren en decoren. Daarnaast is Hexa brandveilig (Euroklasse B).

Afmetingen en maatwerk

Neowood composiet terrasplanken zijn er in de afmetingen 4000 x 138 mm en 4000 x 180 mm.
De kunststof balkonvloer Hexa wordt in platen van 4100 x 1850 mm gemaakt.

Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de materialen door onze zagerij op maat worden gezaagd en voorgeboord.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven