Kunststof sandwichpanelen voor gevels en wanden

Met de vlakke kunststof sandwichpanelen van Renoslim en Massief NT creëer je gevels en wanden in elke denkbare kleur en stijl. Slijtvast, krasvast en kleurvast. Er zijn geïsoleerde sandwichpanelen van 20 mm en 30 mm en panelen voor maatwerkoplossingen.

Massief NT
Massief NT Massief NT

Isolerende sandwichpanelen 20 mm en 30 mm

Isolatie hoeft niet langer veel ruimte in te nemen. Renoslim sandwichpanelen hebben een dikte van slechts 20 mm en 30 mm. De isolatiewaarde van deze kunststof gevelbekleding op basis van vacuümisolatie is hoog. Ideaal voor na-isolatie bij ondiepe puivullingen en nieuwbouw met slanke raamsystemen.

De toplaag is van slijt- en kleurvast Massief NT. Montage is eenvoudig, net zoals dubbelglas. Kies uit meer dan 100 decoren, met actuele uni-kleuren en uitgebreide selecties levendige houtlook en steenlook.

De Rd-waarde van Renoslim sandwichpanelen:

  • Rd-waarde bij 20 mm ≥2,85 m2K/W
  • Rd-waarde bij 30 mm ≥4,25 m2K/W

Ter vergelijking: PIR isolatie heeft bij een dikte van 20 mm een Rd-waarde van 0,95 m2K/W.

Renoslim gevelbekleding voldoet aan Niveau 3 van de MVO Prestatieladder.

Isolerende sandwichpanelen samenstellen

Deur- en vensteropvullingen, scheidingswanden, de bouw van een koelcel: elk project heeft zijn eigen specifieke isolatienormen en designeisen. Dat vraagt om maatwerk met de combinatie van het type isolatie, de afmetingen en het decor. Hiervoor heeft Plastica vlakke HPL panelen van Massief NT. Deze panelen zijn er in meer dan 100 decoren. Met neutrale en sprekende uni-kleuren en een uitgebreide selectie levendige houtlook en steenlook. Je houdt alle ontwerpvrijheid en stelt zelf de geïsoleerde sandwichpanelen samen. Exact afgestemd op de specificaties van jouw bouw- of renovatieproject.

Zo werkt het

Massief NT voor sandwichpanelen heeft een slijtvaste en kleurvaste toplaag met daaronder een brandwerende laag (Euroklasse B). Het paneel wordt eenzijdig geschuurd en is vervolgens eenvoudig tot een symmetrisch opgebouwd sandwichpaneel samen te stellen. Dit kan door direct inspuiten met schuim in daarvoor geschikte technische installaties of door verlijmen met het kernmateriaal.

Kernmaterialen voor Massief NT sandwichpanelen zijn:

  • Polystyreen hardschuim platen (XPX of EPS)
  • Polyurethaan hardschuim platen
  • Steenwol platen van hoge dichtheid

Massief NT sandwichpanelen zijn uitermate geschikt voor deur- of vensteropvullingen, gevormde vakken in scheidingswanden en de bouw van containers en koelcellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven