Decoratief plaatmateriaal voor een stijlvol horeca-interieur

Volledige designvrijheid, een luxe uitstraling en hygiënische oppervlakken die tegen een stootje kunnen. Creëer met decoratief plaatmateriaal een horeca-interieur dat gastvrijheid ademt en tegelijk praktisch en duurzaam is. Van meubels tot wanden.

Horeca interieur - decoratief plaatmateriaal - Digitaaldruk tafelblad slangenprint
Horeca interieur - decoratief plaatmateriaal - Digitaaldruk tafelbladen slangenprint Horeca interieur - decoratief plaatmateriaal - Digitaaldruk tafelbladen slangenprint

Decoratief plaatmateriaal voor horeca-interieurs met de uitstraling van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn geliefde sfeermakers in horeca-interieurs. Decoratief plaatmateriaal is een aantrekkelijk alternatief: mooi, functioneel en eenvoudig te verwerken. Je krijgt de uitstraling van natuurlijk hout, elegant marmer, graniet en terrazzo en robuust beton, met makkelijk te reinigen oppervlakken.

Voor oppervlakken die het extra zwaar te verduren hebben, zoals balies, bars en werkbladen, zijn er Plastica Werkbladen. Deze HPL-werkbladen hebben een waterafstotende laag aan de onderzijde en een coating aan de achterzijde.

De decorplaten Compact, HPL en Decorspaan zijn in kleurkoppeling verkrijgbaar. Combineer de verschillende materialen in hetzelfde houtdecor en kies voor elk oppervlak het juiste materiaal.

Met decoratief plaatmateriaal voor horeca-interieurs trek je je interieurontwerp mooi door tot in alle ruimtes, ook natte ruimtes of een (half)open keuken. Neem Plastica Compact. Deze oersterke decorplaat is ideaal voor veeleisende openbare en natte ruimten. Of het antibacteriële en antivirale Sealwise WCB. Sealwise WCB en Plastica Compact kunnen met Decor Design met elk gewenst decor bedrukt worden. Een geliefde eigenschap van Meganite Solid Surface (NSF-gecertificeerd) is dat het naadloos verwerkt kan worden.

Maatwerk decoratief plaatmateriaal voor horeca-interieurs en voor horeca-interieurbouw

Alle plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de platen in onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden. Kies uit de enorme range kleuren en decoren of creëer je eigen ontwerp met Decor Design. En ben je op zoek naar een specifieke RAL-kleur? We helpen je graag verder.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven