Tafelbladen op maat

Tafelbladen op maat voor interieurbouw. Decorspaanplaat, HPL, antibacterieel uPVC en meer: voor elk interieur heeft Plastica een passend materiaal in een trendy kleur of decor. En niet onbelangrijk: alle tafelbladen zijn praktisch in het gebruik. Ze kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig te reinigen.

HPL tafelbladen voor veeleisende omstandigheden

Intensief gebruik door grote groepen mensen, zoals in de horeca. Of een werkplek waar met chemicaliën en intensieve reinigingsmiddelen wordt gewerkt. Dat stelt extra eisen aan een tafelblad. De HPL bladen van Compact, Compact Plus en Facapal zijn gemaakt voor veeleisende omstandigheden.

Chemicaliënbestendig Compact Plus

Compact Plus is krasvast, slijtvast en chemicaliënbestendig. Dit oersterke tafelblad wordt veel in de horeca en de zorg gebruikt. Intensieve reinigings- en desinfectiemiddelen zoals VHP zijn geen enkel probleem voor dit blad. Hij kan ook probleemloos buiten worden gebruikt. De kleur van de kern is zwart. Het dubbelzijdige decor is er in meer dan 100 kleuren en decoren.

Praktisch en tijdloos Facapal

Facapal is oorspronkelijk ontworpen voor toepassingen buiten. Daardoor is dit materiaal uitstekend opgewassen tegen intensief gebruik als tafelblad voor tafels en bureaus. De subtiele wit- en grijstinten zijn tijdloos en passen in elk interieur.

Antibacteriële tafelbladen voor laboratoria

Hygiëne en design gaan uitstekend samen. Sealwise en Max Resistance² tafelbladen combineren duurzaamheid en een antibacterieel oppervlak met een fraai uiterlijk.

Tafelbladen op maat

Alle materialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. Creëer je eigen ontwerp of kies voor nog meer verwerkingsgemak. De tafelbladen kunnen door onze zagerij op maat gezaagd worden.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven