Plastica Panorama

Plastica maakt Nederland mooier

Plastica inspireert en adviseert haar partners al sinds 1978 over gevelbekleding en interieurtoepassingen. Samen realiseren we mooie en duurzame projecten.

Plastica inspireert en adviseert haar partners al sinds 1978 over gevelbekleding en interieurtoepassingen. Samen realiseren we mooie en duurzame projecten.

Samen voor succes

Ontwikkelaars

Ons assortiment bestaat uit tal van gevelbekleding en plaatmateriaal dat mooi blijft zonder er al te veel onderhoud aan te moeten plegen. Kies voor uitstraling en gemak.

Ontwerpers

Voor elke toepassing en ontwerpvoorkeur bieden wij geschikt materiaal. Geniet van creatieve vrijheid.

Verwerkers

Het monteren en verwerken van ons plaatmateriaal is eenvoudig maar moet wel volgens de voorwaarde worden uitgevoerd. Daarom hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht en het geven van advies.

Gebouweigenaar

Een gebouw of woning is een kostbaar bezit. Wij helpen je een goede keuze te maken in het materiaal dat helemaal aansluit op jouw wensen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij hanteren de eisen en certificatienorm behorende bij de MVO Prestatieladder Managementsysteem versie december 2013 als kapstok voor ons MVO-beleid en uitvoering en streven voortdurend naar verbetering van dit MVO Managementsysteem.

Lees over MVO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven