“Ik wil onze kennis zo goed mogelijk overbrengen”

Marcel te Brummelstroete vindt zijn werk uitdagend en afwisselend;
Lees meer over het werk en de ervaringen van Marcel

Marcel is sinds december 2019 onze Commercieel Technisch Adviseur voor regio Oost. “Het allermooiste aan mijn werk? Dat alles wat je doet ook echt ergens over gaat. Je gaat niet zomaar voor de gezelligheid op de koffie bij een klant. De afspraken die ik met architecten, aannemers en dealers heb, zijn altijd heel concreet en inhoudelijk. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de kenmerken van een specifiek product of ik adviseer bij een project over de verwerking van de gevelbekleding.”

Klanten nemen ons serieus

“Die maatwerkvragen en de concrete advisering bij projecten vind ik ontzettend leuk om op te pakken. Iedereen heeft wel een specifieke vraag en wil daarin bijgespijkerd te worden. Ik probeer daarom om zelf zo veel mogelijk informatie en kennis te vergaren om die vervolgens ook zo goed mogelijk over te brengen. Klanten en contacten doen echt een beroep op onze kennis. Zo krijg ik van architecten vaak de vraag ‘wat vind jij ervan’. Als Commercieel Technisch Adviseur word je serieus genomen en dat ervaar ik echt als een compliment.”

Een echte Cape Cod regio

“Binnen mijn regio – Overijssel, Gelderland en een klein stukje Utrecht – is vooral veel vraag naar Cape Cod. Dat is van oudsher zo; 60% van de omzet is daar altijd al Cape Cod geweest. Het is een regio met oorspronkelijk heel veel bouwnijverheid en houten gevelbekleding sluit daar mooi op aan. Het heeft ook mijn persoonlijke interesse, omdat je er zoveel mee kunt in de verschillende variaties. Er valt daarnaast veel in te adviseren, vooraf en tijdens het bouwproces. Bij hout moet je immers wel met veel verschillende dingen rekening houden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de juiste ventilatie achter de gevel.”

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven