Plaatmateriaal voor het interieur van de recreatiebranche

Interieurbouw in de recreatiebranche is heel divers. Van recreatiewoningen en horeca-faciliteiten tot natte ruimtes. Wat ze met elkaar gemeen hebben: intensief gebruik door grote groepen recreanten. Dat vraagt om hygiënisch plaatmateriaal dat tegen een stootje kan. Vanzelfsprekend met alle ontwerpvrijheid.

plaatmateriaal recreatie
plaatmateriaal recreatie plaatmateriaal recreatie

Decorplaten voor het interieur van recreatiewoningen

Het interieur van recreatiewoningen moet uitnodigend én praktisch zijn. Met de duurzame en hygiënische plaatmaterialen HPL, Compact en Decorspaan van Plastica creëer je stijlvolle wandbekleding, wastableaus, inbouwkasten en deuren. Voor een fraaie en kwalitatieve afwerking heeft Plastica ook keukenbladen en vensterbanken met een toplaag van HPL.

Het HPL, Compact en Decorspaan is er in actuele uni-kleuren en hout- en steendecoren. Deze decorplaten hebben een Kleurkoppeling: je combineert de verschillende materialen probleemloos in exact hetzelfde decor.

Decoratief plaatmateriaal voor kleedruimtes en natte ruimtes

Met Plastica Compact en Sealwise WCB plaatmateriaal creëer je hygiënische wanden, meubels en cabines voor kleedruimtes en natte ruimtes binnen de recreatiebranche.

Maatwerk voor interieurbouw

Alle plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de platen in onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden. Kies uit de enorme range decoren of creëer je eigen ontwerp met Plastica Decor Design. En zoek je een specifieke RAL-kleur? We helpen je graag verder.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven