Plaatmateriaal voor cabines

Sanitaire cabines hoeven geen saaie, fletse, te krappe ruimtes meer te zijn. Met de massieve HPL plaatmaterialen en PVC panelen van Plastica maak je cabines een volwaardig en aantrekkelijk onderdeel van het interieur. Hygiënisch, duurzaam en met elke gewenste uitstraling. Kies uit meer dan 100 actuele uni-kleuren en sprekende decoren of creëer een eigen ontwerp.

Plastica Cabines
Plastica Cabines Plastica Cabines

Cabines voor elk interieur

Van sportschool tot bedrijf en van zwembad tot school, in elke kleedruimte, douche- of toiletruimte vind je sanitaire cabines en wanden. Hygiëne en duurzaamheid zijn voor al die locaties vanzelfsprekende vereisten. Interieurwensen en de afmetingen van cabines variëren. Daarom biedt Plastica plaatmateriaal voor maatwerkcabines en sanitaire wanden, in diverse afmetingen en met een grote ontwerpvrijheid. Uiteraard berekend op intensief gebruik en o.a. chlooroplossing-bestendig.

Meer dan 100 kleuren en decoren

Warme, levendige houtlook, actuele uni-kleuren en decoren geïnspireerd op hardsteen. Plastica Compact is er in meer dan 100 verschillende decoren, in elke denkbare stijl. Compact kan letterlijk tegen een stootje. De massieve HPL platen zijn enorm drukbestand, slijtvast en hebben daardoor een lange levensduur. Verder is Compact milieuvriendelijk (PEFC-gecertificeerd).

Voor kleinere projecten is Facapal een bijzonder geschikt materiaal. Facapal is oorspronkelijk ontworpen als gevelbekleding. Vocht en intensief gebruik zijn dan ook geen enkel probleem voor deze massieve HPL plaat. Facapal is er in tijdloze wit- en grijstinten

Cabines laten bedrukken met een eigen ontwerp

Een tekening, foto of patroon naar eigen ontwerp op cabines of sanitaire wanden? Dat kan! Op Sealwise PVC panelen kan elk ontwerp geprint worden. Je ontwerp wordt full colour direct op het paneel geprint. Een coating beschermt de digitale print van hoogwaardige kwaliteit.

Ontwikkeld voor hygiënische, veeleisende omgevingen zoals in de zorg en nu breed omarmd om zijn sterke kwaliteiten en designmogelijkheden. Dat is Sealwise in een notendop. De antibacteriële en antivirale panelen zijn eenvoudig grondig te reinigen. Ook is Sealwise in alle opzichten duurzaam: sterk, met een lange levensduur en bijzonder milieuvriendelijk. De panelen worden circulair geproduceerd: gemaakt van gerecycled PVC en 100% recyclebaar. Sealwise is bovendien brandwerend (Euroklasse B1).

Lockers in stijl

Waar kleed- en douchecabines zijn, zijn meestal ook lockers waarin je je persoonlijke spullen kunt opbergen. Cabines en lockers kunnen probleemloos in dezelfde kleuren, dessins en materialen worden gecombineerd. Plastica Compact, Facapal en Sealwise zijn ook uitstekend geschikt als basis voor sterke, onderhoudsvriendelijke lockerkasten of lockerfronten.

Maatwerk voor cabines

Sanitaire cabines zijn er in alle soorten en maten. Van kinderformaat tot onder gesloten privacycabines met een aangepaste paneelhoogte van 2 meter. Alle plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor een passende oplossing en minimaal zaagverlies.

Voor nog meer verwerkingsgemak kunnen de platen door onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden. Klaar voor montage.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven