Horizontale en verticale montage

Een van de voordelen van Channel Siding is dat het zowel horizontaal als verticaal kan worden gemonteerd. Bij horizontale montage worden de planken naast elkaar geplaatst, waarbij de groeven horizontaal georiënteerd zijn. Dit kan de gevel breder laten lijken en een gevoel van evenwicht en stabiliteit geven. Bij verticale montage zijn de groeven verticaal georiënteerd, waardoor de gevel optisch wordt verlengd en een gevoel van hoogte ontstaat.

Overige profielen

Naast Channel Siding en Zweeds Rabat zijn er nog tal van andere profielen. Meer informatie? Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende profielen of kijk eens bij het overzicht van houten gevelbekleding. Elke collectie heeft zijn eigen profielen. En uiteraard kan je ook altijd een beroep doen op de kennis en expertise van ons verkoopteam. Zij vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

 

De houten gevelcollectie van Plastica biedt verschillende merken die in meerdere profielen leverbaar zijn. Ben je specifiek op zoek naar een Channel Siding of Zweeds Rabat. Kijk dan eens bij de collectie van Cape Cod of Nordhiil.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven