Plastica lockers

Ontwerpen met Plastica Compact

De gekozen kleuren bepalen de uitstraling

De gekozen kleuren bepalen de uitstraling

Leerkotte in Hengelo is specialist in het verwerken van Plastica Compact voor lockers, sanitaire cabines, garderobekasten en zitbanken. Harold Stokvis, verkoopmedewerker en klantadviseur bij Leerkotte: “Compact is ideaal voor onze producten die intensief gebruikt worden. Zelfs na jaren zien ze er nog als nieuw uit.”

Sinds de oprichting in 1958 is Leerkotte uitgegroeid tot specialist in de totaalinrichting van kleedruimtes en sanitaire ruimtes. Alle lockers, wandsystemen, garderobekasten, zitbanken en wastableaus worden volledig op maat en in eigen huis geproduceerd. Harold Stokvis: “We doen alles van ontwerp, ontwikkeling en productie tot montage op locatie. We gebruiken voor onze producten volkern plaatmateriaal en Plastica is daarbij onze huisleverancier. Zo’n 80% van onze producten bestaat wel uit hun Compact platen.”

Unieke combinaties en sferen

“Het zijn veelal de interieurarchitecten die de kleur bepalen van de deuren, cabines, kasten en banken die wij maken. Natuurlijk kunnen wij hier ook in adviseren en we hebben projectmatig ook contact met Plastica over de mogelijkheden en toepassingen. Deze samenwerking verloopt altijd prima en vanuit het gamma van Plastica kunnen we eigenlijk praktisch altijd wel uit de voeten met de wensen vanuit de interieurontwerpen. Een project waar ik zelf erg over te spreken ben, is het nieuwe zwembad van Kortrijk. Daar hebben ze bijzondere kleuren en motieven toegepast. Door de combinatie van houtprint en betonlook hebben ze een heel chique uitstraling weten te creëren. Het is echt een prachtig resultaat, iets wat je eigenlijk niet snel bij een zwembad verwacht.”

Toekomstbestendig en duurzaam

“Naast wit zijn nu ook allerlei combinaties van houtprint plus een unikleur populair. En we zien ook de opkomst van zachtere tinten zoals pastelgroen, pastelgrijs en zachtblauw. Het is voor de eindklanten daarbij ook goed om te weten, dat het allemaal ook heel lang mooi blijft. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de lockers op scholen… die werden vroeger vaak gemaakt van staal of MDF. Na zo’n drie-vier jaar zie je daar echt wel de nodige gebruikerssporen op. Als wij zo’n locker van Plastica Compact maken, dan ziet die er na jaren intensief gebruik door honderden scholieren nog steeds uit als nieuw. Onze producten met Compact gaan gemiddeld wel 20-30 jaar mee en dat zegt wel iets.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven