Decoratief plaatmateriaal voor een stijlvolle horeca-inrichting

Volledige designvrijheid, een luxe uitstraling en hygiënische oppervlakken die tegen een stootje kunnen. Met decoratief plaatmateriaal creëert u een horeca-interieur dat gastvrijheid ademt en tegelijk praktisch en duurzaam is.

Decoratief plaatmateriaal met de uitstraling van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen worden graag ingezet als sfeermakers in horeca-interieurs. Decoratief plaatmateriaal is een fraai en functioneel alternatief. U krijgt de uitstraling van natuurlijk hout, elegant marmer, graniet en terrazzo en robuust beton, met makkelijk te reinigen oppervlakken.

De sfeer van hout in HPL, Compact en Decorspaan

De warme uitstraling van hout is een sfeervolle basis voor elk horeca-interieur, van klassiek tot modern. Hout heeft ook nadelen: het is onderhouds- en krasgevoelig. Het decoratieve plaatmateriaal van Plastica is een duurzaam en praktisch alternatief met een ruime keuze in houtdecoren in HPL, Compact en Decorspaan. Voor oppervlakken die het extra zwaar te verduren hebben, zoals balies, bars en werkbladen, zijn er de Plastica Werkbladen. Deze HPL-werkbladen hebben een waterafstotende laag aan de onderzijde en een coating aan de achterzijde.

De producten in Compact, HPL en Decorspaan zijn in Kleurkoppeling verkrijgbaar. U combineert de verschillende materialen in hetzelfde houtdecor: voor elk oppervlak kiest u het juiste materiaal.

De uitstraling van steen, terrazzo en beton in Meganite

Graniet, marmer, terrazzo en beton blijven onverminderd populair. Deze materialen zijn helaas wel poreus en daardoor onderhoudsgevoelig en minder hygiënisch in de horeca. Met Meganite Solid Surface kiest u voor het decor met de voordelen van een naadloos NSF-gecertificeerd oppervlak en optimale designvrijheid.

Plaatmateriaal voor een strak horeca-interieur

Een moderne of minimalistische inrichting? Met decoratief plaatmateriaal creëert u moeiteloos een strak design. En dat geldt niet alleen voor meubilair. In keukens, toiletten en badkamers in de horeca wordt nog vaak voor wandtegels gekozen, maar de materialen Meganite, Compact en Sealwise WCB zijn een onderhoudsvriendelijk en fraai alternatief voor de wanden.

Plastica Compact is een alles-in-één totaalplaat, ideaal voor veeleisende openbare en natte ruimten. Het antibacteriële en antivirale plaatmateriaal Sealwise WCB is printbaar in elk willekeurig decor. Meganite Solid Surface (NSF-gecertificeerd) is niet-poreus en eenvoudig in onderhoud. Meganite heeft als extra voordeel dat het met thermoforming verder gevormd en bewerkt kan worden.

Meganite is er in verschillende speciale vormen voor maximale designvrijheid. De Flexy White van Meganite laat zich dankzij de speciale samenstelling van de kern nog makkelijker vervormen en haalt elke buigradius. Het kan zelfs letterlijk dubbelgevouwen worden. Meganite Translucent laat licht door en daagt uit tot het toepassen van mooie lichteffecten. Kies voor wit, een pasteltint of granieteffect.

Service in decoratief plaatmateriaal voor de horeca

Uw logo, een eigen ontwerp, foto of teksten op de wand of meubilair? Geef uw horeca-interieur een persoonlijke touch met een hoogwaardige digitale opdruk. Met Decor Design maakt u uw design in HPL, Compact, Decorspaan of Sealwise helemaal af. Elk gedrukt ontwerp wordt bovendien beschermd door een sterke toplaag.

Tafelbladen met decor design bij Stan&Co

Tafelbladen met Decor Design bij STAN&CO

 

Het decoratieve plaatmateriaal van Plastica is beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen, voor een minimaal zaagverlies. De materialen kunnen in onze zagerij op maat gezaagd en voorgeboord worden.

Heeft u vragen over de materialen of bent u op zoek naar een specifieke RAL-kleur? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 


Graag ontvang ik vrijblijvend een of meerdere monsters