Wij gaan een nieuw avontuur aan

Een mooie, fijn afgewerkte, basis voor houten gevelbekleding hoeft niet van ver te komen… En exact dát bewijzen we met het nieuwe, eigen merk Nordhiil. Heel eerlijk, geschikt, uiterst subtiel én een tikje eigenwiis.

Nordhiil is het nieuwe zwart.’ 

  • Of je nu gaat voor een stoere gevel of een uiterst verfijnd oppervlak.
  • Of je een warm thuis wilt creëren of een complex met een strak design.
  • Staat een verantwoorde, duurzame aanpak voorop of ga je vooral voor een fraai eindresultaat?

Met Nordhiil kan het allemaal. 

Vraag direct een gratis monster aan!


Ontdek eerlijk hout uit Europa
 

In het noorden, niet ver hier vandaan, staan de bomen voor onze nieuwe lijn vurenhouten gevelbekleding. Prachtig hout van O/S kwaliteit 1-4 en natuurlijk duurzaam.

Ga voor meer of juist minder 

Waarom zou je voor minder gaan? Nou, omdat Nordhiil staat voor minder transportkilometers, minder CO2-uitstoot, minder onderhoud, minder kosten en exact dié kleur die je nodig hebt. Juist: zwart. Hiil eigenwijs gaan we voor één duidelijke uitvoering. Omdat we daar gewoon in geloven en er ook vol voor durven te gaan. 

Hiil stoer én uiterst verfijnd 

Gewoon avontuurlijk 

Het vurenhout dat we gebruiken voor de Nordhiil gevelbekleding is van de allerbeste kwaliteit in zijn soort. We hebben de Noord-Europese planken verduurzaamd, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid (klasse 3) van het hout is gewaarborgd. De afwerking met een dekkende beits maakt het plaatje compleet. Nordhiil is beschikbaar in de meest gewilde profielen en we garanderen de gevelbekleding 15 jaar. Het is een eerlijk, betrouwbaar, verfijnd en tegelijkertijd ook wat avontuurlijk merk. Het kan wel tegen een stootje, is niet bang voor kou, houdt van de zon en kan prima tegen een fikse regenbui.  

Meer informatie

Onze Technische Adviseurs helpen je graag verder met meer informatie over Nordhiil en alle mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding.

Stuur een mail +31(0)416 67 24 00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven