Kunststof platen voor buiten

Massief NT kunststof platen voor buiten zijn duraplaste hoge druk laminaten (HPL) volgens EN 438-6, type EDF en worden onder hoge druk en temperatuur in een laminaatpers gefabriceerd. Kunststof platen voor buiten van Plastica zijn onderhoudsarm, krasvast, weer-, corrosie- en chemicaliënbestendig en vuilafstotend. Bovendien hebben de kunststof panelen voor buiten een acrylaat toplaag en zijn ze voorzien van een dubbelzijdig decor. De platen zijn leverbaar in vier standaard afmetingen en zijn PEFC gecertificeerd. Daarnaast zijn de kunststof panelen voor buiten standaard uitgevoerd volgens brandclassificatie Euroklasse B. Naast optimale duurzaamheid levert Plastica ook gevelplaten met optimale veiligheid.

Kunststof panelen voor buiten die niet verkleuren

Massief NT kleurt al jaren het straatbeeld. En daar zijn we trots op. Want of de gevelpanelen nu 1 of 10 jaar geleden zijn gemonteerd. Gebouwen en woningen blijven hun glans behouden. Dit blijkt overigens niet alleen in de praktijk. Ook voor de ultieme kwaliteitstest (colour fastness-test) slaagt Massief NT sinds jaar en dag cum laude. Een fijne wetenschap wanneer je kiest voor kunststof panelen voor buiten.  Een mooi praktijkvoorbeeld is de basisschool De Horst in Echt. Bij dit project zijn de kunststof panelen buiten en binnen aangebracht. De verbinding tussen binnen en buiten zorgt voor een rustig en goed gevoel passend bij de visie van de school. Het project is gerealiseerd in 2004. Onlangs heeft Plastica nieuwe foto’s gemaakt van dit project en gesproken met schooldirecteur Martien Tonnaer. Hij is nog steeds tevreden; na al die jaren ziet het er nog uit als nieuw, het ziet eruit alsof het gisteren is aangebracht… Lees hier het hele interview en bekijk de foto’s.

PROJECTEN
Meer projecten

Kunststof panelen buiten aan het overwegen?

Ben je op zoek naar de beste gevelbekleding voor jouw project? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een monster aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven