Kunststof platen voor buiten

Massief NT kunststof platen voor buiten zijn duraplaste hoge druk laminaten (HPL) volgens EN 438-6, type EDF en worden onder hoge druk en temperatuur in een laminaatpers gefabriceerd. Kunststof platen voor buiten van Plastica zijn onderhoudsarm, krasvast, weer-, corrosie- en chemicaliënbestendig en vuilafstotend. Bovendien hebben de kunststof panelen voor buiten een acrylaat toplaag en zijn ze voorzien van een dubbelzijdig decor. De platen zijn leverbaar in vier standaard afmetingen en zijn PEFC gecertificeerd. Daarnaast zijn de kunststof panelen voor buiten standaard uitgevoerd volgens brandclassificatie Euroklasse B. Naast optimale duurzaamheid levert Plastica ook gevelplaten met optimale veiligheid.

Kunststof panelen voor buiten die niet verkleuren
 

Massief NT kleurt al jaren het straatbeeld. En daar zijn we trots op. Want of de gevelpanelen nu 1 of 10 jaar geleden zijn gemonteerd. Gebouwen en woningen blijven hun glans behouden. Dit blijkt overigens niet alleen in de praktijk. Ook voor de ultieme kwaliteitstest (colour fastness-test) slaagt Massief NT sinds jaar en dag cum laude. Een fijne wetenschap wanneer je kiest voor kunststof panelen voor buiten.  Een mooi praktijkvoorbeeld is de basisschool De Horst in Echt. Bij dit project zijn de kunststof panelen buiten en binnen aangebracht. De verbinding tussen binnen en buiten zorgt voor een rustig en goed gevoel passend bij de visie van de school. Het project is gerealiseerd in 2004. Onlangs heeft Plastica nieuwe foto’s gemaakt van dit project en gesproken met schooldirecteur Martien Tonnaer. Hij is nog steeds tevreden; na al die jaren ziet het er nog uit als nieuw, het ziet eruit alsof het gisteren is aangebracht… Lees hier het hele interview en bekijk de foto’s.
 

Kunststof platen voor buiten zijn te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog !

Van petroleumgroen tot wit fluor roze.. Het aanbod van Massief NT kunststof panelen voor buiten is met 118 decoren zeer uitgebreid te noemen. En wat denkt u van een mooi hout- of steendecor? Een aantal van onze steendecoren is zelfs verkrijgbaar in Sky-structuur. Deze oneffen structuur geeft het decor een extra natuurlijke en steenachtige uitstraling.

Wanneer u op zoek naar een stralendere en intensere kleurbeleving van uw gebouw? Plastica heeft Massief NT kunststof panelen voor buiten met hoogglans afwerking. Weerkaatsing van het zonlicht geeft extra finesse en klasse aan uw gevel.

Kunststof panelen buiten aan het overwegen?
 

Bent u op zoek naar de beste gevelbekleding voor uw project? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een monster aan.

 


Vraag direct een monster aan.

Gerelateerd nieuws