Plaatmateriaal voor het interieur van de recreatiebranche

Interieurbouw in de recreatiebranche is heel divers. Van recreatiewoningen en horeca-faciliteiten tot toiletruimtes en kleedcabines. Wat ze met elkaar gemeen hebben: intensief gebruik door grote groepen recreanten. Dat vraagt om hygiënisch plaatmateriaal dat tegen een stootje kan. Met de plaatmaterialen van Plastica heeft u alle ontwerpvrijheid met een ruime keuze in fraaie en slijtvaste materialen.

Plaatmaterialen voor het interieur van recreatiewoningen

Het interieur van recreatiewoningen moet uitnodigend én praktisch zijn. Met de duurzame en hygiënische plaatmaterialen HPL, Compact en Decorspaan van Plastica creëert u stijlvolle wandbekleding, wastableaus, inbouwkasten en deuren. Voor een fraaie en kwalitatieve afwerking heeft Plastica ook keukenbladen en vensterbanken met een toplaag van HPL.

Het HPL, Compact en Decorspaan is verkrijgbaar in actuele uni-kleuren en hout- en steendecoren. Met de Kleurkoppeling combineert u de verschillende materialen in exact dezelfde kleur: voor elk oppervlak kiest u het juiste materiaal.

Balies, werkbladen en tafelbladen voor de recreatiebranche

Horecafaciliteiten en ontvangstruimtes in de recreatiebranche worden intensief gebruikt. Voor oppervlakken die het extra zwaar te verduren hebben, zoals balies, bars en werkbladen in keukens, zijn er de Plastica Werkbladen. Deze HPL werkbladen hebben een afgeronde voorzijde, een waterafstotende laag aan de onderzijde en een coating aan de achterzijde.

De krachtpatser onder de tafelbladen is het plaatmateriaal Table-top. Tafelbladen van Table-top zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. De speciale beschermende toplaag houdt de bladen kleur- en krasvast. Table-top is ideaal voor tafels op terrassen en in recreatiegebieden.

Decoratief plaatmateriaal voor kleedruimtes en natte ruimtes

Met de decoratieve plaatmaterialen Plastica Compact en Sealwise WCB creëert u hygiënische wandbekleding, meubels en cabines voor kleedruimtes en natte ruimtes. Voor nog meer verwerkingsgemak heeft Plastica ook complete cabines en lockers.

kleedkamer-plastica-decorspaan-hpl-compact

Plaatmateriaal in plaats van wandtegels

Waterbestendig plaatmateriaal in plaats van wandtegels in natte ruimtes en kleedruimtes? Dat heeft grote voordelen. Aaneengesloten vlakken zonder voegen zijn eenvoudiger te reinigen én een ideale basis voor een mooi decor. Plaatmateriaal is bovendien makkelijker te verwerken dan tegels.

Het plaatmateriaal Sealwise WCB is berekend op intensief gebruik en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. Het wordt zelfs in laboratoria en cleanrooms toegepast. Sealwise WCB is 100% waterbestendig, antibacterieel, antiviraal en duurzaam. En u heeft alle ontwerpvrijheid: de platen kunnen in elke gewenste kleur of print worden uitgevoerd met digitaaldruk.

Gaat u renoveren? Met Sealwise WCB kunt u bestaande tegelwanden direct herbekleden.

Plaatmateriaal in plaats van wandtegels

Plaatmateriaal voor meubels en cabines in natte ruimtes

Voor cabines, lockers, meubels en wastableaus in natte ruimtes en kleedruimtes is Plastica Compact het perfecte materiaal.

Met zijn dichte oppervlaktestructuur is Plastica Compact erg hygiënisch en sterk bestand tegen vocht en chemicaliën. En Plastica Compact is in alle opzichten sterk: het een zelfdragend, constructief plaatmateriaal en slijtvast met een lange levensduur.

Plastica Compact is er in actuele uni-kleuren en hout- en steendecoren. Of eenvoudig te bedrukken met uw eigen ontwerp. Creëer uw eigen design met de Plastica Compact-platen of kies voor complete cabines en lockers.

compact_natteruimtes

Meer weten over plaatmateriaal voor de recreatiebranche?

Wilt u meer weten over onze plaatmaterialen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een monster aan.


Vraag direct een monster aan.